G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,14
CNY4,85
GBP45,53
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol73,92
GR. ALTIN2.874,62
BTC2.178.989,71

İsrail’in Hava Saldırısından Kurtulan Bebekelden Mucizevi Kurtuluş!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden beri Hamas baskınını bahane ederek Gazze’de başlattığı soykırım devam ediyor. İsrail ordusu, güvenli bölge ilan ettiği yerlerde bile sivilleri vurmaktan çekinmiyor. Son olarak, İsrail savaş uçaklarının Cibaliya Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda bir ev tamamen yıkıldı. Saldırı sonrası sivil savunma ekipleri, enkaz altında arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Ekipler, saatler sonra enkaz altından bir bebeği sağ olarak çıkarmayı başardı. Filistinli bebeğin kurtarılması büyük sevinç yaşatırken, ekipler ve çevredeki Filistinliler bu durumu tekbir getirerek kutladı. Evde mahsur kalan bebek, mucizevi bir şekilde sağlıklı çıkarıldı. Bu olay, İsrail’in Gazze’de yaptığı saldırıların ne kadar insafsız ve vahşi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İsrail’in Gazze’de yaptığı hava saldırıları dünya genelinde büyük infial yaratmış durumda. Sivillerin hedef alındığı ve masum insanların ölümüne sebep olduğu görüntüler, tüm dünyayı derinden sarsmış durumda. İsrail ordusunun masum çocuklara, kadınlara ve yaşlılara yönelik saldırıları, insan hakları ihlalleri olarak değerlendirilmekte ve uluslararası toplumun tepkisini çekmektedir.

Özellikle mülteci kamplarına yapılan saldırılar, insani değerlerin hiçe sayıldığını göstermektedir. Mültecilerin en temel insani ihtiyaçlarının dahi karşılanamadığı bölgelerde yapılan bombalamalar, masum insanların yaşamlarını riske atmaktadır. Bu tür saldırıların sona erdirilmesi ve barışçıl çözümlerin bulunması için uluslararası toplumun daha fazla baskı kurması gerekmektedir.

Filistinli bebek gibi savunmasız insanların hedef alınması, savaş suçunu doğuran eylemlere yol açmaktadır. Bu tür insanlık dışı saldırıların bir an önce sonlandırılması ve bölgede barışın tesis edilmesi için uluslararası toplumun bir araya gelerek çözüm üretmesi gerekmektedir. Her geçen gün artan çatışmaların sonu gelmeli ve savaşın getirdiği acılar durdurulmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Hava Saldırısından Kurtulan Bebekelden Mucizevi Kurtuluş!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!