G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Beşiktaş İkinci Başkanı Chiesa Transferini Değerlendirdi: Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus’un yıldız oyuncusu Federico Chiesa’nın transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Beşiktaş yeni sezon için transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Immobile ve Paulista gibi oyuncuları iç transferde kadrolarına katarak bazı isimlerle yollarını ayırmayı planlıyor. Öte yandan, Yücel, Chiesa’nın Juventus’tan ayrılışını değerlendirirken, oyuncunun 15 milyon euro bonservis beklentisi olduğunu belirtti.

Yücel, TRT Spor’a verdiği demeçte, Chiesa ile 10 gündür ilgilendiklerini ve oyuncunun 9 milyon euro maaş beklentisi ile Juventus’un 15 milyon euro bonservis talebi olduğunu ifade etti. Yücel, 7 kulübün devrede olduğunu ve Beşiktaş’ın teklifini yaptığını ancak oyuncunun taleplerinin yüksek olduğunu söyledi. Gelişmeleri takip ettiklerini belirten Yücel, Chiesa’nın artık Beşiktaş’ın gündeminde olmadığını açıkladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı, kulübün menfaatinin öncelikli olduğunu ve oyuncu isimlerinden daha önemli olduğunu vurguladı. Transfer sürecinde eksikliklerinin farkında olduklarını belirten Yücel, taraftarlara transfer sezonunun son gününe kadar yoğun şekilde çalışacaklarını söyledi. Yeni oyuncuların takıma katkısından memnun olduklarını ve karakterli isimleri kadroya dahil edeceklerini belirtti.

Beşiktaş’ın Süper Kupa zaferiyle moral kazandığını dile getiren Yücel, Süper Lig’de şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. Yeni sezonun Samsunspor deplasmanıyla başlayacağını belirten Yücel, takıma hem devre arası hem yaz transfer döneminde katılan oyuncuların performansından memnun olduklarını açıkladı. Yücel, taraftarlara ise endişe etmemeleri çağrısında bulunarak, Beşiktaş’ın transfer sürecini titizlikle yürüttüğünü ve takıma güç katacak yeni isimlerin geleceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş İkinci Başkanı Chiesa Transferini Değerlendirdi: Detaylar Ortaya Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!