G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,23
CNY4,86
GBP45,70
EURO/USD1,12
BIST10.034,88
Petrol74,03
GR. ALTIN2.917,18
BTC2.176.852,26

Tokat’ta Ücretsiz Karpuz Dağıtan Üretici: ‘Kendi Malımız Olduğu İçin Halkımız Yesin İstedik’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ta karpuz üreticisi olan Mehmet Kutsal, Zile ilçe merkezinde 17 ton karpuzu halka ücretsiz olarak dağıttı. Karpuzun yüksek verimi sebebiyle eylül ayında tekrar dağıtım yapılacağı belirtildi. Kutsal, kendi malı oldukları için halkın karpuzu ücretsiz olarak almasını istediklerini ifade etti. Toplamda 150 dönüm arazide karpuz eken Kutsal, Erbaa ve Yozgat da dahil olmak üzere toplamda 300 dönüm alanda karpuz yetiştiriyor.

Kutsal, Eylül ayında tekrar karpuz dağıtımı yapacaklarını belirterek, 17 tona yakın karpuzu halka ücretsiz olarak verdiklerini ve talebin beklediklerinden fazla olduğunu söyledi. Dağıtıma yoğun ilgi olduğunu ve 45 dakika içinde bir tır karpuzun tükendiğini aktardı. Kutsal, hiçbir beklentilerinin olmadığını, sadece hayır yapmak için bu dağıtımı gerçekleştirdiklerini vurguladı. Tarlada toplanacak 50 dönüm karpuzlarının olduğunu ve dokuzuncu ayda yeniden dağıtım yapmayı planladıklarını belirtti.

Kutsal, kendi malı oldukları için halka ücretsiz karpuz dağıtmayı tercih ettiklerini dile getirirken, talebin beklentilerinin üzerinde olduğunu ifade etti. Dağıtılan karpuzların tamamının tükenmesi üzerine heyecanlandıklarını ve vatandaşların da memnuniyetlerini gördüklerini kaydetti. Karpuzlarının büyük ilgi görmesi üzerine tekrar dağıtım yapma kararı aldıklarını belirtti. Dokuzuncu ayda tekrar dağıtım yapacaklarını söyleyen Kutsal, alamayan vatandaşların da karpuz yiyebilmesi için bu kararı aldıklarını aktardı.

İhlas Haber Ajansı’ndan alınan bilgiye göre, Tokat’ta karpuz üreticisi olan Mehmet Kutsal’ın Zile ilçe merkezinde halka ücretsiz olarak 17 ton karpuz dağıttığı bildirildi. Yüksek verimli karpuzların talep görmesi üzerine eylül ayında tekrar dağıtım yapılacağı belirtildi. Kutsal, kendi malı oldukları için halkın karpuzu ücretsiz almasını istediklerini ve bu nedenle dağıtımı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tokat’ta Ücretsiz Karpuz Dağıtan Üretici: ‘Kendi Malımız Olduğu İçin Halkımız Yesin İstedik’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!