G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.451,34

Berlin’de Doktorun Şok Edici Cinayetleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berlin’de yaşanan skandal, 39 yaşındaki bir doktorun 4 yaşlı hastayı öldürdüğü ve ardından delilleri gizlemek amacıyla evlerini yakma şüphesiyle gözaltına alınmasıyla doruk noktasına ulaştı. Alman bir doktorun, Berlin’de palyatif bakım ekibinde görevli olduğu ve dört yaşlı hastayı öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığı bildirildi.

Berlin yetkilileri, olayın ayrıntıları hakkında bilgi verirken doktorun, dört yaşlı hastayı öldürdükten sonra delilleri yok etme amacıyla evlerini yaktığı belirtildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, cinayetlerin ortaya çıkarılması ve soruşturmanın sürdürülmesi sürecinde detayların inceleneceği vurgulandı.

Şüphelinin 11 Haziran ile 24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştiği iddia edilen cinayetlerden ilkinin Neukölln’de yaşlı bir kadının ölümü olduğu belirtildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kadın kısa süreliğine hayata döndürüldü ancak hastanede hayatını kaybetti. Benzer şekilde, doktorun başka bir hastayı daha öldürdüğü iddiaları gündeme geldi. Doktorun, 76 yaşındaki bir kadını öldürdükten sonra yangın çıkarma girişiminde bulunduğu ancak başarılı olamadığı ifade edildi.

Olaylar, 15 Temmuz’da bir kadının ölümüyle devam etti. Şüphelinin bu sefer 94 yaşındaki bir kadını öldürdüğü ve ardından mutfağını ateşe verdiği belirtildi. 24 Temmuz tarihinde ise şüphelinin 72 yaşındaki bir kadını başka bir adres de öldürdüğü ve daireyi ateşe verdiği öne sürüldü. Berlin Eyaleti Kriminal Soruşturma Dairesi ve Berlin Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmaların hala devam ettiği açıklandı.

Berlin’de yaşanan bu vahim olaylar, doktorun kendi hastalarını öldürdüğü ve ardından evlerini yakarak cinayetleri örtbas etmeye çalıştığı iddialarıyla şok etkisi yarattı. Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşen bu olayların ardından halk arasında endişe ve korku hakim olurken, adli makamların olayın aydınlatılması için titizlikle çalıştığı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Berlin’de Doktorun Şok Edici Cinayetleri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!