G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

Aslı Bekiroğlu’nun Müzik Kariyeri İçin Hazırlıkları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunculuk kariyerine 2015 yılında “Adı Mutluluk” dizisiyle başlayan, daha sonra “Beni Böyle Sev”, “İkimizin Yerine”, “Gülümse Yeter”, “Yol Arkadaşım”, “Jet Sosyete” gibi projelerde rol alan 28 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz ay Bebek’te objektiflere takıldı.

Bekiroğlu, köpeklerini gezdirmek için dışarıya çıktığında kendisini görüntüleyen gazetecilere “Ana yüreği” diyerek köpeklerine olan sevgisini dile getirdi.

Oyunculuktaki başarısını müzik alanına taşımak istediğini belirten Bekiroğlu, şarkı çıkarmak istediğini açıkladı. Sesine güvendiğini ifade eden Bekiroğlu, 6 sene konservatuvar okuduğunu ve kendi kendine şarkı sözleri yazdığını belirtti. Bestelenmemiş şarkılarının olduğunu, bu şarkıları arkadaşları arasında söylediğini paylaştı.

Geçtiğimiz sene ‘Biricik Sevgilim’ adlı filmde rol alan Aslı Bekiroğlu, 1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım ile gündeme gelmişti. Bekiroğlu’nun “Ben bir dizide oynatırdım bu kızı ama siz bilirsiniz tabi…” şeklindeki paylaşımı çok konuşulmuştu.

Bir röportaj sırasında Bekiroğlu, köpeği ile yürüyüş yaparken “Ben de bir değişiklik yok, köpeğimi gezdiriyorum, sporumu yapıyorum” dedi. Ayrıca sosyal medyasında bir hayranın yorumuna atıfta bulunarak, “Esprisine yazılmış bir şeydi. Zaten senaryolar var ve okuyorum, iyi bir iş ile ekranlarda olacağım” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aslı Bekiroğlu’nun Müzik Kariyeri İçin Hazırlıkları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!