G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.164.180,11

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne Lucas Digne ile hazırlanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son şampiyon Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen sol bek oyuncusu Derrick Köhn’ün performansından memnun kalmadı. Teknik direktör Okan Buruk’un takımda yer vermek istemediği Köhn’e alternatif arayışları başladı. Bu kapsamda, Acil sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray’ın Aston Villa’dan Lucas Digne’i kiralamak istediği ortaya çıktı.

Galatasaray’ın, Premier Lig takımı Aston Villa ile görüşmelerine devam ettiği ve Lucas Digne’i kiralamak için tüm şartları zorlayacağı belirtildi. 31 yaşındaki deneyimli sol bek oyuncusu geçen sezon, 46 maçta 2 gol atıp 6 asist yaparak takımına katkı sağladı. Piyasa değeri 12 milyon euro olan Digne, 2022 yılında 30 milyon euro karşılığında Everton’dan Aston Villa’ya transfer olmuştu.

Galatasaray’ın sol bek pozisyonunda acil bir transfer yapma ihtiyacı hissetmesinin arkasında, Derrick Köhn’ün beklenen performansı sergileyememesi yatıyor. Derrick Köhn, Galatasaray’a geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilmiş ancak istenilen performansı gösterememişti. Bu nedenle, Okan Buruk’un sol bek pozisyonunda alternatif arayışlarına başlaması normal karşılanıyor.

Lucas Digne, Premier Lig’de Aston Villa forması giyerken başarılı bir sezon geçirdi ve takımına önemli katkılar sağladı. Galatasaray’ın bu tecrübeli sol beki kiralamak için girişimlerde bulunmasının sezonun geri kalanında takımın performansına olumlu yansıyacağı düşünülüyor. Galatasaray yönetimi, transferin sonuçlanması halinde sol bekte yaşadığı sorunları çözebileceğine inanıyor.

Galatasaray taraftarları da Lucas Digne’in takıma kazandırılmasına olumlu yaklaşıyor. Genel olarak, Galatasaray taraftarları, sol bek pozisyonunda tecrübeli bir ismin takıma katılmasının hem savunmada hem de hücumda daha etkili olunmasını sağlayacağını düşünüyor. Lucas Digne’in Galatasaray’a transferi için şimdiden heyecanlı bekleyiş başlamış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne Lucas Digne ile hazırlanıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!