G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

İsrail’in Gazze’ye Gece Boyu Düzenlediği Saldırılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazze’de yaşanan son saldırılar, İsrail’in gece boyunca gerçekleştirdiği bombardıman sonucunda çok sayıda Filistinli ölümü ve yaralanmalarına neden oldu. Hedef olan bölgeler arasında Gazze’nin çeşitli bölgeleri yer aldı. İsrail savaş uçakları, gece boyunca Gazze’yi bombaladı ve masum insanların hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu saldırılar sırasında Gazze Şehri’nin farklı kesimlerindeki evlere yapılan saldırılarda çok sayıda yaralı ve ölü olduğu bildirildi.

Örneğin, Gazze’nin güneyinde bulunan 8. Cadde ile Sabra Mahallesi çevresini bombalayan İsrail ordusu, Ebu Iyde Kavşağı yakınlarındaki tarım arazisinde yangın çıkmasına neden oldu. Ayrıca, Gazze Şeridi’nin orta kesimlerinde bulunan Nusayrat Mülteci Kampı’ndaki “Ard el-Mufti” bölgesinde İsrail ordusu, “Saad” ailesine ait bir eve saldırdı.

Saldırıların ağır etkilerinden biri de Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus kentinde yaşandı. İsrail ordusunun “el-Ağa” ailesine ait eve düzenlediği saldırı sonucunda bir kadın hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Bunun yanı sıra, Han Yunus’un doğusundaki Maan bölgesinde, “Ebu Cezer” ailesine ait evin hedef alındığı saldırıda 7 Filistinli yaralandı. İsrail ordusu, Gazze’nin farklı bölgelerini hedef alan topçu birlikleri ile saldırılarına devam etti.

Bu saldırılarda, Gazze kentinde bulunan “Ebu Haşim” ailesine ait evin hedef alınması sonucunda 4 Filistinlinin yaşamını yitirdiği ve 12 kişinin yaralandığı bildirildi. Ayrıca, Gazze’nin Zeytun Mahallesinde bulunan “es-Sevafiri” ailesine ait evin saldırıya uğraması sonucunda bir kız çocuğu hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı.

Bu son saldırılar, 7 Ekim tarihinden bu yana Gazze’ye yönelik İsrail’in gerçekleştirdiği şiddetli bombardımanlarla devam ediyor. Bu saldırılarda, en az 16 bin 314’ü çocuk, 10 bin 980’i kadın olmak üzere toplam 39 bin 480 Filistinli hayatını kaybetti, 91 bin 128 kişi de yaralandı. Bu trajik durumda, enkaz altında binlerce insanın bulunduğu ve halkın sığındığı hastane ve okul gibi tesislerin bile saldırıların hedefi haline geldiği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze’ye Gece Boyu Düzenlediği Saldırılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!