G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,19
CNY4,83
GBP44,72
EURO/USD1,08
BIST9.037,24
Petrol74,70
GR. ALTIN2.978,70
BTC2.325.655,25

Prof. Dr. Türkbağ’a Göre Medipol Üniversitesi: Eğitimde Marka İsimler Buluşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medipol Üniversitesi, eğitimdeki önemiyle dikkat çeken bir kurum olarak, 17 fakülte ve 100’den fazla farklı bölümle geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Prof. Dr. Ahmet Ulvi Türkbağ, okuldaki kaliteli kadrolarının önemine vurgu yapmıştır. Yaz tatili, sınav ve tercih heyecanının yaşandığı bir dönemdir. Üniversite hayali kuran milyonlarca öğrenci, tercih sürecinde bulunmaktadır. Gazeteci Bahar Feyzan, Medipol Üniversitesi’nde marka bir isim olan Prof. Dr. Ahmet Ulvi Türkbağ ile bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Türkbağ, İstanbul Üniversitesi mezunu ve birçok önemli okulda hukuk dersleri veren bir akademisyendir. Tercih sebepleri üzerine yapılan söyleşide, Medipol Üniversitesi’nin 17 fakülte ve 100’den fazla bölümüyle geniş bir eğitim imkanı sunduğu belirtilmiştir.

Prof. Dr. Ahmet Ulvi Türkbağ, Medipol Üniversitesi’nin hukuk alanında öne çıkan bir kurum olmasının yanı sıra, 17 fakülte, 100’den fazla bölüm ve 55 binden fazla öğrenciye sahip olduğunu vurgulamıştır. Türkbağ, üniversitenin nicel ve nitel anlamda sağlam bir kadroya sahip olduğunu belirtmiştir. Geleneksel hukuk eğitimini sürdürdüğünü ifade eden Türkbağ, hukukun tek ve bütün olduğunu ve hakka saygı, adalet, özgürlük ve eşitlik kavramlarını içerdiğini vurgulamıştır. Medipol Üniversitesi’nde hukukun gerçek adaletin anlatıldığı bir yer olması gerektiğini savunmuştur.

Medipol Üniversitesi, eğitimde kaliteli kadrosu, geniş bölüm yelpazesi ve öğrenci sayısıyla öne çıkan bir kurumdur. Prof. Dr. Ahmet Ulvi Türkbağ’ın söyleşide belirttiği gibi, Medipol Üniversitesi hukuk alanında da önemli bir konuma sahiptir. Türkbağ’ın vurguladığı gibi, geleneksel hukuk eğitimi ve adalet anlayışının ön planda tutulduğu bir kurum olarak, öğrencilere geniş bir bakış açısıyla eğitim imkanı sunmaktadır. Medipol Üniversitesi, öğrencilerin tercih listesinde yer alabilecek nitelikli bir eğitim kurumudur. Turanbağ’ın İstanbul Üniversitesi geleneğini sürdürme ve öğrencilere adalet, özgürlük ve eşitlik gibi değerleri aşılama çabası, Medipol Üniversitesi’ni önemli bir eğitim kurumu haline getirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Prof. Dr. Türkbağ’a Göre Medipol Üniversitesi: Eğitimde Marka İsimler Buluşuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!