G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,01
CNY4,86
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST10.084,08
Petrol74,92
GR. ALTIN2.887,44
BTC2.169.611,93

İllionis’te yardım isteyen kadın evinde öldürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Illionis eyaletine bağlı Sangamon County’de yaşayan iki çocuk annesi siyahi kadın Sonya Massey, 911’i arayarak yardım istedi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Sangamon County’nin merkezi Springfield’deki evinde gece yarısı şüpheli hareketler olduğunu düşünen Massey, Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine eve gelen iki polis, evde arama yaparken tartışma çıktı. Şerif yardımcısı Sean Grayson, Massey ile ocağın üstünde kaynayan su yüzünden anlaşamadı. Grayson, silahını çekerek iki çocuk annesi kadını öldürdü. Olay anı diğer polis memurunun göğüs kamerası ile kaydedildi. Ardından Grayson, birinci derecede cinayet, ateşli silahla saldırı ve görevi kötüye kullanma suçlamalarıyla tutuklandı. 26 Ağustos’ta mahkemeye çıkarılacak olan Grayson’ın tahliye talebi reddedildi. ABD Başkanı Biden, Sonya Massey’in yaşamını yitirmesinin ardından adalet çağrısında bulundu.

ABD’nin Illionis eyaletine bağlı Sangamon County’de yaşanan olay, 26 Ağustos’ta mahkemeye taşınacak. Sonya Massey’in ölümüne sebep olan olayın kameralara yansıması sonrasında, polis memuru Sean Grayson tutuklandı. Grayson, olay sırasında silahını çekerek Massey’i öldürdü ve görev süresi boyunca yaşadığı suçlamalarla karşı karşıya kaldı. ABD Başkanı Biden, Massey’in ölümü sonrasında adalet talebinde bulundu ve Massey’in ailesine destek oldu.

Sean Grayson, 911 araması üzerine evine gelen polislerle yaşanan olayın ardından tutuklandı. Grayson, ocağın üstünde kaynayan su yüzünden Massey ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu silahını çıkararak ateşledi ve kadının ölümüne neden oldu. Diğer polis memurunun göğüs kamerası kayıtları da olayın detaylarını ortaya koydu. Grayson, mahkemeye çıkarılacak ve adalet önünde hesap verecek. ABD Başkanı Biden ise Massey’in ailesine destek vererek adalet talebinde bulundu.

Illionis eyaletinde yaşanan bu trajik olay, polis şiddeti ve ırkçılık konularını tekrar gündeme getirdi. Sonya Massey’in ölümü, ABD halkında derin üzüntü yarattı ve adalet arayışı başladı. Sean Grayson’un tutuklanması ve mahkemeye çıkartılacak olması, olayın detaylarının ve sorumlularının belirlenmesi adına önemli bir adım. ABD Başkanı Biden’ın açıklamaları ve Massey ailesine destek mesajları, adalet ve eşitlik taleplerini güçlendirdi. Bu olayın sonucunda ırkçılık ve polis şiddeti konularının daha fazla tartışılması ve önlem alınması gerekliliği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İllionis’te yardım isteyen kadın evinde öldürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!