G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,19
CNY4,83
GBP44,72
EURO/USD1,08
BIST9.037,24
Petrol74,70
GR. ALTIN2.978,70
BTC2.325.655,25

Salıpazarı’nda sel sonrası onarım çalışmaları hızla devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salıpazarı ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında, altyapı, yollar ve sanat yapılarında meydana gelen hasarın onarımı için belediye ekipleri yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, selin yaşandığı günden itibaren tüm ekiplerin sahada aralıksız olarak çalıştığını belirtti. Başkan Karaca, sel felaketinin üzerinden 10 gün geçtiğini ve belediye imkânları, kiralanan iş makineleri ve diğer kamu kurumlarından gelen desteklerle birlikte çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Sel felaketinin özellikle yüksek kesimlerdeki otuzdan fazla mahallede ciddi hasara yol açtığını aktaran Karaca, yolların ve sanat yapılarının zarar gördüğünü vurguladı. Ancak belediye ekipleri, iyi bir koordinasyon ile tüm mahallelere ulaşmayı başardıklarını ve hiçbir vatandaşın mağdur edilmediğini belirtti. Yapılan çalışmalar sayesinde, evlerinde mahsur kalan vatandaşlara da ulaşılarak destek sağlandı.

Başkan Karaca, sel sonrası yeni inşaat, bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık vereceklerini ve fındık hasadının başlamasından önce ulaşım sorununu çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Belediyenin sınırlı imkanlarla olağanüstü çaba gösterdiğini belirten Karaca, ülke olarak kötü günlerde kenetlendiklerini ve Devletin büyük desteği ile Salıpazarı’nı yeniden inşa edeceklerini ifade etti.

Sel felaketi sonrası yardıma koşan tüm kurum ve kişilere teşekkür eden Karaca, belediye ekiplerinin gece gündüz demeden çalışarak vatandaşların takdirini kazandığını söyledi. Ekiplerin, hasar gören yolları, köprüleri ve diğer altyapı elemanlarını onararak, ilçede hayatın normale dönmesi için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

Salıpazarı Belediyesi, sel felaketi sonrasında vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için tüm imkânlarını seferber ederken, Başkan Karaca’nın liderliğinde yürütülen çalışmalar ilçe halkından büyük destek görüyor. Belediye, fındık hasadı dönemi öncesinde tüm çalışmaları tamamlayarak, vatandaşların herhangi bir ulaşım sorunu yaşamadan bu süreci en iyi şekilde atlatmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Salıpazarı’nda sel sonrası onarım çalışmaları hızla devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!