G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.147.629,35

İstanbul’da ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur cezaevinde saldırıya uğradı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Timur Cihantimur, İstanbul’da ehliyetsiz araç kullanarak Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden oldu ve ABD’nin Boston kentinde yakalandı. Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından saldırıya uğradı. Avukatı Victoria Kelleher, Cihantimur’un yaşadığı saldırıyı mahkemeye bildirdi ve acil tahliye talep etti. Avukat, Cihantimur’un yüzüne yumruk darbeleri aldığını, dudağının patladığını ve dişlerinin kırıldığını belirtti. Saldırının sebebini telefon kuyruğunda beklerken başka bir mahkumun telefonunu kullanmak istemesi üzerine yaşandığını ekledi.

Avukat Kelleher, Cihantimur’un ailesinin gözetiminde serbest bırakılması gerektiğini savundu. Tesisin güvenli olmadığını ve Cihantimur’un psikolojik sıkıntılar yaşadığını belirterek serbest bırakılmasını talep etti. Cihantimur’un babası ile görüşemediğini ve yurtdışı aramaların zor olduğunu bildiren Kelleher, müvekilinin acilen serbest bırakılmasını istedi. İstanbul’da meydana gelen kazada Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesiyle başlayan olayda, Cihantimur’un annesi tarafından önce Mısır’a, ardından ABD’ye kaçırıldığı ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cihantimur’un annesi Eylem Tok hakkında suçluyu koruma suçundan, Cihantimur hakkında ise taksirle öldürme ve yaralama suçundan yakalama kararı çıkardı. Türkiye’nin talebi üzerine Cihantimur ve annesi ABD’de yakalanarak tutuklandı.

Timur Cihantimur, Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde mahkumlar tarafından saldırıya uğradı ve avukatı acil tahliye talep etti. Saldırının sebebi, telefon kuyruğunda beklerken bir mahkumun telefonunu kullanmak istemesiydi. Avukat, Cihantimur’un acilen serbest bırakılmasını ve ailesinin yanına verilmesini talep etti. Olayın merkezinde ise İstanbul’da meydana gelen kazada Oğuz Murat Aci’nin ölümü ve Cihantimur’un kaçışı vardı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cihantimur ve annesi hakkında hukuki süreç başlattı ve ABD’den iadesini talep etti. Sonunda, Cihantimur ve annesi Boston’da yakalanarak tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur cezaevinde saldırıya uğradı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!