G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.158.148,64

Sarıyer’de Denizde Kaybolan 3 Arkadaşın Hikayesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’deki Kısırkaya Plajı’nda denize girmek için gelen Ersin Oral ve arkadaşı Mustafa Günay, öğle saatlerinde dalgalar arasında kayboldu. Plajda bulunan Recep Kurban, Oral ve arkadaşını kurtarmak için denize girdi ancak o da dalgalar arasında kayboldu. Olayın ardından yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Recep Kurban’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, AFAD ve Jandarma Arama-Kurtarma Ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda Ersin Oral’a henüz ulaşılamadı. Arkadaşı Mustafa Günay ise, arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Oral’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu ve yakınlarının olayı endişeyle takip ettiği belirtildi. Arama çalışmaları devam ederken plajda uyarılara rağmen denize giren vatandaşların olduğu gözlendi.

Ersin Oral’ın annesi, “Deniz aldı oğlumu vermiyor” diyerek gözyaşı döktü. Olayın en yakınları da arama çalışmalarını izledi. Oral’ın amcasının oğlu Hüseyin Oral, olayın detaylarını paylaşarak endişelerini dile getirdi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar da arama çalışmaları için hazırlıklarını yaparak denizi taramaya başladı. Arama çalışmalarının akşam saatlerine kadar süreceği belirtildi.

Yaşanan acı olayın ardından, Bilecik’te de bir otomobilin gölete uçması sonucu küçük bir çocuğun hayatını kaybettiği haberi de gündeme yansıdı. Olayın detaylarına dair bilgi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sarıyer’de Denizde Kaybolan 3 Arkadaşın Hikayesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!