G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,93
CNY4,87
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.174,58
Petrol75,81
GR. ALTIN2.915,67
BTC2.102.621,17

İzmir’de Elektrik Faciası: 2 Arkadaşın Ölüme Gittiği Anlar Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana gelen olayda, etkili olan şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Bu sırada Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalandı. Yoldaki su birikintisinden karşıya geçmeye çalışırken elektrik akımına kapılan ikili hayatını kaybetti.

Güvenlik kamerası görüntülerinde Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın ölüm anları ortaya çıktı. Görüntülerde genç kadının akıma kapılarak düştüğü anlar ve arkadaşının yardım etmeye çalışırken elektrik akımına kapılması yer aldı. Bölge esnafının da yardıma koştuğu görüldü.

İnanç Öktemay’ın cenazesi, Buca ilçesinde bulunan Yeniyol Camii’ne getirildi. Cenaze töreninde acı feryatlarıyla yürekleri dağlayan anne Nevin Öktemay, oğlunun genç yaşta ölümü hak etmediğini belirtti. Öktemay’ın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Öktemay’ın ailesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, dayısı ve aynı zamanda Pamukkale Belediye Başkanı olan Ali Rıza Ertemur’un yanı sıra birçok kişi katıldı.

Öte yandan, İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi olan Özge Ceren Deniz’in memleketi Osmaniye’de yarın defnedileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Elektrik Faciası: 2 Arkadaşın Ölüme Gittiği Anlar Kamerada!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!