G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,82
GR. ALTIN2.912,62
BTC2.112.850,87

Sağlık Bakanlığı’ndan Açıklama: İzmir’de Hayatını Kaybeden Hekim ve Mersin’de Yoğun Bakımda Olan Hekim İçin Önemli Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı, İzmir’de vefat eden hekim U.A. ve Mersin’de tedavi gören hekim Z.S.Ç. hakkında bir açıklama yaptı. Bakanlık, sağlık çalışanlarının kayıpları nedeniyle derin bir üzüntü içinde olduklarını belirtti ve halkın sağlığını korumanın öncelikli görevleri olduğunu vurguladı. Bakanlık, sağlık çalışanlarının iyiliğini ve sağlığını korumanın ancak bu görevi eksiksiz yerine getirerek mümkün olabileceğini belirtti. Bu nedenle, sağlık camiasının her bir çalışanının sağlığını korumak için kararlı bir çalışma azmiyle birlikte hareket etmelerinin önemine dikkat çekti.

Açıklamada, konuyla ilgili detaylarının açıklığa kavuşturulması ve kamuoyunun aydınlatılması için hızlı bir şekilde üst düzey görevlendirmelerin yapıldığı belirtildi. Bir genel müdür ve bir Tıpta Uzmanlık Kurulu (TUK) üyesi, konuyla ilgili araştırma ve soruşturma süreçlerini yürütecek ve kamuoyuna detaylı bilgi sunacak. İzmir’de hayatını kaybeden sağlık çalışanı için Allah’tan rahmet dileyen Bakanlık, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Mersin’de yoğun bakım tedavisi gören sağlık çalışanının durumunu da yakından takip ettiklerini belirtti.

Sağlık Bakanlığı, sağlık çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini korumanın önemini vurgulayarak, tüm sağlık camiasının birlikte çalışarak bu sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Bakanlık, yaşanan acı olayların bir daha tekrarlanmaması adına gereken önlemlerin alınacağını ve sorumluların hesap vereceğini ifade etti. Sağlık çalışanlarının kahramanlıklarını takdir ettiklerini ve onların fedakarca yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını dile getirdi.

Son olarak Bakanlık, tüm sağlık çalışanlarına desteklerini ve moral motivasyonlarını yüksek tutmalarını mesajını iletti ve sağlık sistemine katkılarından dolayı teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının zorlu süreçlerde verdiği fedakarca hizmetlerin takdirle karşılandığını belirten Bakanlık, onlarla gurur duyduklarını ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanlığı’ndan Açıklama: İzmir’de Hayatını Kaybeden Hekim ve Mersin’de Yoğun Bakımda Olan Hekim İçin Önemli Gelişmeler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!