G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Hatay’da Kebapçılık Yapan Üniversiteli Genç, Belediye Başkan Adayı Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşayan Fehim Bayır, asrın felaketi sonrası prefabrık iş yerinde kebapçılık yapmaya başladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sigortacılık, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinden mezun olan Bayır, öğrenme aşkıyla üç üniversitede eğitim almakta.

Eğitimini sürdüren ve aynı zamanda kebapçılık yaparak geçimini sağlayan Bayır, geçtiğimiz günlerde Bağımsız Türkiye Partisi’nden Antakya Belediye Başkanı adayı oldu.

33 yaşındaki Belediye Başkan Adayı Bayır, teklife ilk başta inanmamış olsa da gençleri ve esnafı temsil etmenin heyecanını yaşıyor.

Bayır, belediye başkan adaylarının genellikle maddi durumu güçlü olan kişiler olduğunu ve esnaftan belediye başkan adayı çıkmadığını belirterek, gençleri destekleyen bir aday olma isteğini dile getirdi. Her zaman zengin veya güçlü insanların belediye başkan adayı olduğunu vurgulayan Bayır, bu algıyı değiştirmek adına adaylığını koymuş.

İlk arandığında teklife inanmayan Bayır, sonrasında şaşkınlık ve sevinç yaşadığını ifade etti. Belediye başkanı olması karşısında şaşkınlık yaşayan esnaf arkadaşlarından Ebru Kahraman da Bayır’ın adaylığını duyunca şaşkınlıkla karşılaştığını ancak mutlu olduğunu belirtti.

Bayır’ın babası Mehmet Bayır da, oğlunun siyasette gençlerin önünün açılması gerektiğine inandığını, bu nedenle oğlunun aday olmasından gurur duyduğunu ifade etti. Belediye başkan adayı Bayır’ın, gençlerin önünün açılması gerektiğine inanan bir baba olarak, işin gerçekliği karşısında şaşkınlık yaşadıklarını ancak doğru olduğunu gördüklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hatay’da Kebapçılık Yapan Üniversiteli Genç, Belediye Başkan Adayı Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!