G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,41
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.919,50
BTC2.105.965,94

Istanbul Boğazı’nda Gemi Arızası Nedeniyle Trafik Askıya Alındı! Son Dakika Haberi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Boğazı’nda gemi arızası nedeniyle trafik askıya alındı. Bugün yaşanan olayda Riva’ya gitmek üzere olan bir yük gemisi arızalanarak bota çıktı. Geminin makine arızası yaşadığı belirtilirken, olası bir tehlikeden kaçınılmak adına deniz trafiği geçici olarak durduruldu.

9 Kasım 2021 tarihinde meydana gelen olayda, saat 15.00 sularında gemide meydana gelen arıza nedeniyle mürettebatın yardım çağrısında bulunduğu bildirildi. Riva açıklarında bulunan yük gemisinin süratle Boğaz’a doğru ilerlerken makine arızası yaşaması, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Boğaz’da meydana gelen gemi arızası nedeniyle deniz trafiği bir süreliğine durduruldu. Geminin kendi imkanlarıyla arızayı giderememesi üzerine, yardım çağrısında bulunuldu ve olay yerine hızla yetkili ekipler sevk edildi. Can ve mal kaybı yaşanmaması için geminin başka bir alana çekilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Gemi arızası nedeniyle İstanbul Boğazı’nda trafikte aksamalar yaşanırken, yetkililerden alınan bilgilere göre herhangi bir can kaybı yaşanmadığı belirtildi. Gemide bulunan mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu ve ekipler tarafından kontrol edildiği aktarıldı.

Boğaz’da meydana gelen gemi arızası nedeniyle deniz trafiğinin bir süreliğine durdurulmasıyla beraber, diğer deniz araçları da durdurularak güvenlik önlemleri alındı. Geminin kaza yapmaması için gerekli tedbirlerin hızla alındığı ve arıza giderilene kadar trafik akışının durdurulduğu açıklandı.

Olay sonrasında, gemideki arızanın giderilmesi ve geminin başka bir yere çekilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Yetkililer, trafik akışının normale dönmesi için yoğun çaba sarf ederken gemideki arızanın teknik ekipler tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Istanbul Boğazı’nda Gemi Arızası Nedeniyle Trafik Askıya Alındı! Son Dakika Haberi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!