G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,29
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,83
GR. ALTIN2.921,44
BTC2.099.367,60

Ağabeyini Bıçaklayarak Kaçtı, Cinayeti İtiraf Etti! Şok İtiraflar Mahkemede Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 Temmuz Mahallesi 204. Cadde üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın 4. katında gerçekleşen olay, 22 Nisan 2023 tarihinde yaşandı. İddialara göre, Emre T. (30) isimli şahıs, ağabeyi Murat Can T.’yi (32) bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Emre T., olayın ardından yaklaşık 1 kilometre uzaklaşırken, polis ekiplerinin dikkatini çeken şüpheli tavırlar sergileyerek elindeki bıçakla dikkat çekti. Polis memurlarının kendisini durdurması üzerine, “Ağabeyimi öldürdüm” şeklinde ifade veren Emre T. gözaltına alındı. Yapılan incelemede, ağabey Murat Can T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Emre T.’nin ağabeyinin boğazını ve cinsel organını kestiği ortaya çıktı.

Emre T’nin Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde “canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme” suçundan devam eden yargılamasında sanık, duruşmada avukatıyla birlikte hazır bulundu. Sanık, savunma yapmak istemediğini ifade ederek, “Daha önce yaşananları anlattım, daha fazla anlatmak istemiyorum. Ben 6-7 yaşlarındayken ağabeyimin cinsel saldırısına maruz kaldım. Olay gerçekleşmek üzereyken bağırdım. Bağırmasaydım beni istismar edecekti. Ağabeyimin daha önce de ben henüz küçük yaşlardayken başkalarına cinsel istismar uyguladığını gördüm. Bende travma oluştu. Olay bu sebeple meydana geldi, karar mahkemenindir” şeklinde konuştu.

Sanık avukatı da olayın ağır tahrik altında gerçekleştirildiğini belirterek, mahkemenin bu durumu göz önünde bulundurmasını talep etti. Mahkeme, Emre T.’yi “kardeşe karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Sanığa, yargılama sürecinde pişmanlık göstermediği için takdiri indirim uygulanmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ağabeyini Bıçaklayarak Kaçtı, Cinayeti İtiraf Etti! Şok İtiraflar Mahkemede Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!