G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,29
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,83
GR. ALTIN2.921,44
BTC2.099.367,60

Elazığ Açık Cezaevinde Cinayet Şoku! Husumetlilerini Ayağından Yaraladılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da 5 Temmuz tarihinde gerçekleşen olayda, Elazığ açık cezaevinin tel örgülerini keserek içeri giren beş şüpheli, husumetli oldukları bir kişiyi ayağından vurarak kaçtı. Olaya karışan şüpheliler; 15 suç kaydı bulunan Musa Orhan (24), 63 suç kaydı bulunan Murat Ünalan (29), dört suç kaydı bulunan Fethi Çınar (49), iki suç kaydı bulunan Muhammet Ali Çelik (19) ve 41 suç kaydı bulunan Eren Can Yabancı (23) olarak belirlendi. Bu beş kişi, daha önceden husumet bulunan 30 suç kaydı bulunan Murat Bulut’un yattığı açık cezaevine geldi.

Şüpheliler tel örgüleri keserek cezaevine girdi ve Musa Orhan B-5 koğuşuna girerek Murat Bulut’u silahla iki bacağından üç kez vurarak olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi ve yaralı Bulut, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olaya karışan beş şüpheli gözaltına alındı. Yapılan incelemede, Musa Orhan’ın daha önce Elazığ Olgunlar Mahallesi’nde meydana gelen bir cinayetin intikamını almak amacıyla eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili adli soruşturmanın Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatıldığı belirtildi. Ayrıca Genel Müdürlük tarafından da idari soruşturma başlatılarak kontrolör görevlendirildiği bildirildi. Olayla alakalı başlatılan adli soruşturma çerçevesinde, saldırıyı gerçekleştirdiği değerlendirilen failin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alınarak sorguları devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Açık Cezaevinde Cinayet Şoku! Husumetlilerini Ayağından Yaraladılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!