G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,83
CNY4,87
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.073,90
Petrol75,37
GR. ALTIN2.908,23
BTC2.091.748,29

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Hayat Pahalılığı Açıklaması: ‘Maaşla Geçinmek İmkansız!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ekol TV’de Çağlar Cilara’nın konuğu olarak hayat pahalılığı konusunda endişelerini paylaştı. Canlı yayında emekli maaşlarındaki düşüklüğe dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, sadece emekli maaşı ile geçinmenin imkansız olduğunu belirtti. Kendisinin faturalarının toplamında 40-50 bin lira civarında olduğunu ifade eden Ünlü, normal bir vatandaşın 10 bin lirayla geçinemediğini ve başka geliri olmayanların zor durumda olduğunu vurguladı.

Ayrıca gurbetçilerden vatana destek vergisi alınmasıyla ilgili çıkan söylentilere de değinen Cübbeli Ahmet Hoca, bu uygulamanın doğru olmadığını savundu. Vatanına giren insanlardan para talep edilmesinin yanlış olduğunu belirten Ünlü, destek için farklı yöntemlerin tercih edilmesi gerektiğini dile getirdi. Avrupa’da yaşayan insanların da zor şartlar altında geçinmeye çalıştıklarını ve her girişlerinde para ödemelerinin aile ziyaretlerini olumsuz etkileyebileceğini ifade etti.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın bu açıklamaları sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Hayat pahalılığı ve emekli maaşlarının yetersizliği üzerine yapılan tartışmaların önemli bir kesiminin dikkatini çeken Ünlü, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşların haklarının korunması gerektiğini vurguladı. Ayrıca vatandaşların ve gurbetçilerin ekonomik olarak daha fazla zorlanmaması adına çözüm önerileri sunan Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal adaletin sağlanması için çaba sarf etti.

Sonuç olarak, Cübbeli Ahmet Hoca’nın hayat pahalılığı ve emekli maaşları konusundaki çarpıcı açıklamaları toplumda geniş bir yankı uyandırdı. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşların sorunlarına dikkat çeken Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal adaletin sağlanması ve ekonomik desteklerin daha verimli hale getirilmesi adına önemli bir görev üstlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cübbeli Ahmet Hoca’dan Hayat Pahalılığı Açıklaması: ‘Maaşla Geçinmek İmkansız!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!