G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Adana’da Aile İçi Cinayet Davasında İkinci Duruşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da bir adam, içki içtikten sonra ailesiyle tartıştıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. 3 Mayıs 2023’te, Barış Mahallesi’nde yaşanan olayda, Suriye asıllı Türk vatandaşı olan Özgür Durmuş, eşi İptihel Baba, kayınvalidesi İnaye Hellak ve bedensel engelli kayınbiraderi Muhammed Baba’yı öldürdü. Kayınbecerisi Muhammed Zeki Baba ise yaralandı ve sekiz ay sonra hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Durmuş tutuklandı ve Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı. Duruşmada tanık olarak dinlenen ailenin kız kardeşi Ela Baba, olayı görmediğini ve aile arasında ciddi bir sorun olmadığını ifade etti. Sanık Durmuş, cezaevinde bulunmasına rağmen Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Tanık Ela Baba, eniştesi ile ailesi arasında sorun olmadığını belirtirken, olayın ardından Durmuş’un eve geldiğini ve ölmüş aile fertlerini gördüğünü anlattı. Durmuş’un savunmasında ise ailelerinin kendisini ilaç içmeye zorladığını, sürekli krizler geçirdiğini ve intihar etmeye kalkıştığını iddia etti.

Sanık Durmuş, eşi ve çocuklarının devlet korumasına verilmesiyle tartışmaların başladığını ve olay günü uyuşturucu madde ve alkol aldığını söyledi. Bıçakladığı kişileri hatırlamadığını ve fotoğraflarını çektiğini ancak bilinçli olarak paylaşmadığını savundu. Mahkeme, Durmuş’un tutukluluk halinin devamına karar verirken, yaralanan ve sonradan ölen Muhammed Zeki Baba’nın ölüm nedeninin araştırılması için duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Aile İçi Cinayet Davasında İkinci Duruşma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!