G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Gazinoda fuhuş operasyonu: Sosyal medyada anlaştıkları kişilerle iş yapanlar yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 aylık bir çalışmanın ardından il merkezinde faaliyet gösteren bir gazinoda konsomatris olarak çalışan kadınların fuhuşa zorlandığını belirledi. Bu kadınların müşterilere pazarlandığı, bazı müşterilere zorla senet imzalatılarak tehdit ve şantaj yapıldığı ortaya çıktı. 5 Haziran günü 5 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi ve operasyonda S.K., D.D, L.Ö. ve E.A. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, 1 adet ruhsatsız tüfek, 68 adet fişek, 2 adet muşta ve 1 adet uyuşturucu kullanımına yarayan aparat ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu operasyon, sosyal medyada fuhuş için anlaştıkları kişilerle ilişkiye girenleri de kapsıyor. Emniyet ekipleri bu suçların önlenmesi ve suçluların adalet önünde hesap vermeleri için kararlı bir mücadele yürütmeye devam ediyor. Son operasyonlarda ele geçirilen deliller ve şüphelilerin adliyeye sevki, halkın güvenliği ve toplum düzeninin korunması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu tür suçlarla mücadele kapsamında ilgili kurumlar arasında sıkı bir işbirliği devam ederken, suçluların caydırılması ve adaletin sağlanması üzerinde durulmaya devam ediliyor. Grup fuhuş olaylarına karşı önlemler artarak devam edecek mi, bu tür suçları önlemek için hangi adımlar atılacak, soruları da güvenlik birimleri tarafından geliştirilen stratejilerle yanıt buluyor. Bu tür suçlara karşı mücadelede toplumun duyarlılığı ve işbirliği de son derece önemli bir rol oynuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gazinoda fuhuş operasyonu: Sosyal medyada anlaştıkları kişilerle iş yapanlar yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!