G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,98
CNY4,84
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,25
GR. ALTIN2.882,47
BTC2.168.630,62

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan Bodrum’da Hastaneye Kaldırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan, tatilini geçirmek için Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan bir tesiste konaklıyordu. Ancak tatilinin keyfini çıkarırken aniden fenalaşarak bayıldı. Olayın hemen ardından çevrede bulunanlar tarafından Acıbadem Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye getirildiğinde bilincini kaybettiği belirtilen Celal Doğan, doktorların müdahalesi ile stabilize edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun stabil olduğu ve iyileşme sürecine girdiği öğrenildi. Şu an için bir sorun olmadığı belirtilen Celal Doğan’ın bir süre daha hastanede gözlem altında tutulacağı açıklandı.

Celal Doğan, siyasi kariyerine 3 dönem milletvekilliği yaparak başladı ve daha sonra 2 dönem Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. Gaziantep’teki belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Doğan, şehre birçok hizmeti kazandırdı.

Gaziantep halkı ve siyasetçi çevreler, Celal Doğan’ın geçirdiği rahatsızlıktan dolayı endişeli bir şekilde haberleri takip ediyor. Uzun yıllardır siyaset sahnesinde yer alan deneyimli ismin sağlık durumuyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Doğan’ın ne zaman taburcu olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Celal Doğan, yıllardır siyasi arenada önemli bir rol oynamış ve halkın sevgilisi haline gelmiş bir isim olarak tanınıyor. Geçirdiği rahatsızlığın ardından ise sevenleri tarafından yoğun geçmiş olsun mesajları alıyor. Hastanede yaşadığı sağlık sorunu, Doğan’ın siyasi kariyerinde de bir dönüm noktası olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan Bodrum’da Hastaneye Kaldırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!