G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

CHP’li Akkoç’tan Elazığ Belediyesi’ne tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Belediyesi’ne Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak atanan Alaattin Meydanoğlu, bu atama ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Meydanoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın onayıyla göreve geldiğini belirterek dua etti ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ancak, Elazığ Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Murat Akkoç tarafından tepki aldı. Akkoç, Ensar Vakfı İl Temsilcisi Alaattin Meydanoğlu’nun belediye müdürü olarak atanmasını eleştirdi. AKP’ye yakınlığıyla bilinen Meydanoğlu’nun atamasını skandal olarak nitelendiren Akkoç, belediyenin iktidara yakın dernek ve vakıf yöneticilerini ödüllendirdiğini öne sürdü.

Akkoç, belediye yönetiminin usulsüz işler yaptığını iddia ederek, Meydanoğlu’nun atanmasının belediyenin itibarını zedeleyeceğini savundu. Akkoç, daha önce yaşanan skandallarla gündeme gelen Ensar Vakfı ile belediye arasındaki duygusal ilişkinin etkili olduğunu iddia etti.

CHP Grup Sözcüsü, belediye yönetiminin Ensar Vakfı’na yakın olma arzusuyla şehrin gelişimi için önemli olan görevlere liyakati gözetmeden atama yaptığını belirtti. Akkoç, Ensar Vakfı ve diğer iktidara yakın kuruluşlarla belediye ilişkilerini yakından takip edeceklerini ve gerektiğinde tepkilerini dile getireceklerini sözlerine ekledi.

Elazığ Belediyesi’nin yönetimine yapılan bu atama, siyasi tartışmalara da neden oldu. Akkoç’un eleştirileri üzerine belediye yönetimi ve Ensar Vakfı’nın ilişkisi ve atamaları göz önünde bulundurulmaya devam ediyor. Belediye yönetiminin açıklama yapmaması durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Akkoç’tan Elazığ Belediyesi’ne tepki

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!