G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,77
CNY4,87
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,75
GR. ALTIN2.913,33
BTC2.084.379,91

Ankara’da Yazın Bedava Limonata İkramı Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında sıcaktan bunalan vatandaşları serinletmek amacıyla ücretsiz limonata dağıtımına başladı. Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı gibi belirli bölgelerde limonata ikramına başlandı. Belediye, bu uygulamanın şehrin merkezi ve yoğun bölgelerinde yaz boyunca devam edeceğini duyurdu.

Vatandaşlar, ücretsiz olarak dağıtılan limonatayı almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Limonata alan vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Mansur Yavaş’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Ankaralılar daha fazla dağıtım noktası isteyerek kuyrukların azaltılmasını talep etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projesi ile yaz sıcaklarına bir nebzede olsa ferahlık getirmeyi hedeflediği belirtildi. Belediyenin yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın yaz günlerinde biraz olsun serinleyebilmeleri için limonata dağıtımı yapıyoruz. Kızılay ve Ulus’taki stantlarımızdan ücretsiz limonata alabilirsiniz” denildi.

Ücretsiz limonata ikramıyla birlikte, Ankara’da yaşayanların yazın sıcaklığından biraz olsun kurtulmaları amaçlanıyor. Ankaralıların bu hizmetten memnuniyetleri ise sosyal medyada da yankı buldu. Belediyenin bu tür uygulamalarının artması ve daha fazla vatandaşın faydalanması bekleniyor.

Ankara’nın belirli bölgelerinde yapılan ücretsiz limonata dağıtımı, vatandaşlar arasında olumlu tepkiler alırken, sıcak yaz günlerinde bir nebze de olsa ferah bir mola imkanı sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür sosyal projeleriyle vatandaşların hayatına olumlu etkiler yapmayı hedeflediği belirtiliyor. Limonata ikramıyla birlikte, Ankaralıların yaz sıcaklarından biraz da olsa kaçış imkanı bulduğu aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Yazın Bedava Limonata İkramı Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!