G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,79
CNY4,87
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,90
GR. ALTIN2.925,21
BTC2.088.633,27

CHP Lideri Özgür Özel: “Asgari Ücrete Zamı Söke Söke Alacağız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hükümet, asgari ücrete zam yapmayacağını açıklarken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu konuda ısrarını sürdürüyor. Özel, Edirne’de vatandaşlara seslenerek asgari ücrete zam yapılması gerektiğini vurguluyor ve zamların yapılmaması durumunda yakında seçim olacağını belirtiyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret ediyor. Ziyarete CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve diğer bazı belediye başkanları da katılıyor. Özel, burada seçim sonuçlarından memnuniyetini dile getiriyor ve Edirne’deki parti yönetiminde değişiklik yapacaklarını duyuruyor.

Özel, seçimlerdeki başarının ardından partisinin önümüzdeki seçimlere hazırlık sürecinde Edirne’de destekleyecekleri genç ve kadın başkanlara vurgu yapıyor. Ayrıca, gelecek genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması durumunda çiftçiye, emekliye ve asgari ücretliye daha fazla destek sağlayacaklarını belirtiyor.

CHP Lideri Özgür Özel, bir sonraki iktidar döneminde emekli maaşlarını artırarak emeklilere daha iyi bir gelir sağlayacaklarının sözünü veriyor. Ayrıca, çiftçiye ve esnafa daha fazla destek olacaklarını ifade ediyor. Özel, ekonomik desteklerin kanunlarla belirleneceğini ve çeşitli sektörlere daha adil destekler verileceğini açıklıyor.

Özel, gelecek seçimlerde herkese kucak açacaklarını ve parti olarak toplumun her kesimine destek olacaklarını vurguluyor. Aynı zamanda, hükümetin uygulamalarını eleştirerek asgari ücrete yapılacak zammı sözleşme alacaklarını belirtiyor. Son olarak, vatandaşlara daha adil bir ekonomik politika ve yaşam standartları sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Lideri Özgür Özel: “Asgari Ücrete Zamı Söke Söke Alacağız!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!