G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,79
CNY4,87
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,90
GR. ALTIN2.925,21
BTC2.088.633,27

Adnan Oktar’ın Avukatı, 5 Sosyal Medya Hesabının Erişime Engellenmesini İstiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adnan Oktar’ın avukatı, 5 farklı sosyal medya hesabının erişime engellenmesi için resmi bir dilekçe sundu. Avukat, hesapların Adnan Oktar’a zarar verdiği gerekçesiyle bu talepte bulundu. Dilekçede, hesapların Adnan Oktar’ın fotoğraf ve videolarıyla yapılan paylaşımların zarar verici olduğu ve kurmaca hesaplar olduğu belirtildi. Bu paylaşımların Adnan Oktar’ın kişisel ve hukuki imajını zedelediği ifade edildi.

Dilekçede yer alan bilgilere göre, söz konusu hesaplar sürekli olarak Adnan Oktar’ın fotoğraflarını ve videolarını paylaşıyor ve Oktar’ın söylemediği sözleri ona atfetmeye çalışıyor. Bu durumun, adil yargılanma hakkını doğrudan veya dolaylı olarak etkilediği belirtiliyor. Avukat, hesapların sadece Oktar’a zarar vermek amacıyla kullanıldığını vurguladı ve her paylaşımda Oktar’ın kişisel haklarına zarar verildiğini savundu.

Dilekçede, Oktar’ın düşüncelerinin ve ifadelerinin sanki onun tarafından söylenmiş gibi yazıldığı ve yayıldığı belirtilerek, bu durumun Oktar’ın kişilik haklarına zarar verdiği vurgulandı. Ayrıca, hesaplardaki paylaşımların Oktar’ın itibarına ve hukuki durumuna olumsuz etki yaptığı ifade edildi. Avukat, sosyal medya hesaplarının Adnan Oktar’ın haklarını korumak adına derhal erişime engellenmesi talebinde bulundu.

Dilekçenin incelenmesi sonrasında mahkeme tarafından sosyal medya hesaplarının erişime engellenip engellenmeyeceği kararlaştırılacak. Bu durumda Adnan Oktar’ın hukuki haklarının korunması ve kişilik haklarının korunması için alınacak önlemler hakkında daha detaylı bilgi ortaya çıkabilir. Sürecin nasıl ilerleyeceği ve hesap sahiplerinin tepkisi merakla bekleniyor. Mahkeme kararı sonrası Adnan Oktar ve avukatı, gereken adımları atacak ve taleplerini mahkemede savunacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adnan Oktar’ın Avukatı, 5 Sosyal Medya Hesabının Erişime Engellenmesini İstiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!