G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,81
CNY4,88
GBP45,02
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,67
GR. ALTIN2.930,64
BTC2.092.770,20

PARS III 8×8, Umman Kraliyet Kuvvetleri’nde Amfibi Çıkartma Tatbikatında Boy Gösterdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umman Kraliyet Kuvvetleri, Umman Kraliyet Donanması, Kraliyet Kara Kuvvetleri, Kraliyet Hava Kuvvetleri ve Kraliyet Polisi’nin katılımıyla gerçekleştirilen bir amfibi çıkartma tatbikatına ev sahipliği yaptı. Tatbikatta FNSS üretimi PARS III 8×8 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç da yer aldı ve başarılı bir performans sergiledi. FNSS, 2020’nin ikinci yarısında Umman Kraliyet Kara Kuvvetlerine 172 zırhlı araç teslimatı gerçekleştirdi. 2015 yılında imzalanan sözleşme kapsamında Umman’da bir tesis kurulması öngörülmüş ve 2022 yılında “Umman Fabrika Seviyesi Bakım Onarım Merkezi Sözleşmesi” imzalanmıştı.

Umman Fabrika Seviyesi Bakım Onarım Merkezi, PARS III araçlarının bakımı ve modernizasyonu için önemli bir merkez olacak ve Umman ulusal sanayisine destek sağlayacak. Bu proje aynı zamanda küçük ve orta ölçekli işletmeleri güçlendirmeyi ve eğitim ve istihdam fırsatları yaratmayı hedefliyor. PARS III 8×8 ise düşük ve yüksek yoğunluklu muharebe alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmış, yüksek performanslı bir taktik tekerlekli zırhlı muharebe aracıdır. Dizel motorlu ve 100km/s hıza ulaşabilen araç, özel önlemlerle donatılmış yakıt tankları sayesinde 800 km üzerinde menzile sahiptir.

Umman Kraliyet Kuvvetleri’nin düzenlediği amfibi çıkartma tatbikatında FNSS tarafından üretilen PARS III 8×8 aracı etkileyici bir performans sergiledi ve Umman Kraliyet Kara Kuvvetlerine teslim edilen araçlar için önemli bir bakım merkezi açılması projesi hayata geçirildi. Bu projenin Umman ulusal sanayisini desteklemesi ve yerel işletmelere fırsatlar sunması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
PARS III 8×8, Umman Kraliyet Kuvvetleri’nde Amfibi Çıkartma Tatbikatında Boy Gösterdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!