G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.124.787,53

Özel poliklinikte yaşanan kabus! 8 yaşındaki çocuğun dişi çekildi, kabus dolu günler başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece’de bulunan özel bir diş polikliniğinde yaşanan olay, anne Seda Çavdar ve 8 yaşındaki oğlu Rüzgar Taha Çavdar’ı etkiledi. Olay, çocuğun diş ağrısı nedeniyle polikliniğe götürülmesiyle başlad. İlk doktorun çekim işlemi başarısız olunca, başka bir doktor çekimi gerçekleştirdi. Ancak çekim sonrasında çocuğun yüzünde şişlik oluştu ve aile antibiyotik verilmediğini öğrendi. Antibiyotik kullanılmasına rağmen çocuğun durumu kötüleşti ve komplikasyonlar başladı. Aile, başka bir hastaneye başvurarak çocuğun göz selüliti olduğunu öğrendi. Rüzgar Taha Çavdar, 11 gündür hastanede tedavi görüyor.

Anne Seda Çavdar, yaşananları anlatırken, çocuğun dişinin çekiminde yaşanan zorlukları ve sonrasında çocuğun sağlık durumunda kötüleşme olduğunu belirtti. Diş çekiminin ardından çocuğun yüzündeki şişlikler artarak ateş yükseldi ve kusmalar başladı. Çocuğun durumu giderek kötüleşince, aile farklı bir hastaneye başvurdu ve çocuğun göz selüliti olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi gören çocuğun durumu ciddiyetini koruyor.

Seda Çavdar, yaşananların nedeninin enfeksiyonlu dişin çekilmesi olduğunu belirterek, kliniğin yeterli önlem almaması ve sonrasında usturuplu müdahale edilmediğini ifade etti. Çavdar, oğlunun hastalığıyla ilgili gerekli tedbirler alınmadığını ve durumun ciddiyetinin fark edilmediğini iddia etti. Aile, yaşadıkları olayın peşini bırakmayacaklarını ve adaletin sağlanmasını istediklerini belirtti. Çavdar, doktorların verdiği ihmal sonucu kabus dolu günler geçirdiklerini ve çocuklarının hayatının tehlikeye girebileceğini dile getirdi.

Yaşanan bu olay, ailenin deyimiyle bir diş tedavisinin nasıl korkulu bir hikayeye dönüşebileceğini gösterdi. Aile, şimdi adaletin yanlarında olmasını ve sorumluların gereken cezayı almasını bekliyor. Rüzgar Taha Çavdar’ın sağlık durumu ise halen tedavi altında ve ailenin endişeleri devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel poliklinikte yaşanan kabus! 8 yaşındaki çocuğun dişi çekildi, kabus dolu günler başladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!