G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,81
CNY4,88
GBP45,09
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,59
GR. ALTIN2.935,10
BTC2.092.812,00

Savunma Sanayindeki Başarılarla Öne Çıkan Özyurt Silah Sanayi Başkanı Serdar Özyurt: ”Devletimiz ile Birlikte Mücadele Edeceğiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özyurt Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, ülkemizin güvenliği ve savunma sanayi alanındaki başarılarına dikkat çekti. Özyurt, terör örgütlerinin ve onların “satılık kalemşörleri”nin hedefinde olduklarını belirterek, devletimizle birlikte mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı.

Güçlü Ordu, Güçlü Savunma Sanayi

Özyurt, son 10 yılda Türkiye’nin dünyanın en büyük 5 ordusu arasına girdiğini ve bu başarının, yerli ve milli savunma sanayindeki gelişmelerin sonucu olduğunu ifade etti. Özyurt, “Son 10 yılda askeri anlamda ülkemizin dünyanın en büyük 5 ordusu içerisine girmesini içine sindiremeyenlerin asıl hazımsızlığı da yerli ve milli olarak gelişen savunma sanayimizdeki başarımızdır” dedi.

Terör Örgütlerinin Hedefinde

Özyurt, FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin “satılık kalemşörlerinin” kendisine ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’e yönelik iftiralarla saldırılarına maruz kaldıklarını belirtti. Özyurt, “Ülkemizi çökertmek ve iktidarı darbe ile ele geçirmek için her yolu kendilerine mübah sayan FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin satılık kalemşörleri yine şahsıma ve benim üstümden de Jandarma Genel Komutanımız Arif Çetin‘e ateş etmektedirler” diye konuştu.

Milli Savunma, Milli Onur

Özyurt, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’in Türkiye sınırları içinde terör örgütlerine ağır darbeler vurulmasında önemli rol oynadığını vurguladı. Özyurt, “Her zaman başarılarıyla ve teröre karşı dik duruşuyla gurur duyduğumuz jandarma teşkilatımızı yıpratmak isteyen dış mihrak maşalarının hedefinde olmak bizlere gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Özyurt Silah olarak yerli ve milli ürettikleri silahlarla ülkenin bekasını koruduklarını belirten Özyurt, “Özyurt ailesi olarak bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra terör örgütlerine karşı devletimizle birlikte mücadele etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un “İstiklal Marşı“ndan alıntı yapan Özyurt,

“Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda,

Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda!

Canı, cananı, bütün varımı alsınlar Hüda,

Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda”

sözleriyle vatan sevgisini ve mücadele azmini dile getirdi.

Özyurt, terör örgütlerinin “sözde gazetecilerine” de sert tepki göstererek, “Türkiye bizim anayurdumuzdur. Şehit kanlarıyla aldığımız, bu cennet vatanımızı korumaktan onların iftiraları bizleri geri durduramaz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Savunma Sanayindeki Başarılarla Öne Çıkan Özyurt Silah Sanayi Başkanı Serdar Özyurt: ”Devletimiz ile Birlikte Mücadele Edeceğiz!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!