G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,82
CNY4,88
GBP45,13
EURO/USD1,10
BIST8.894,00
Petrol78,86
GR. ALTIN2.930,03
BTC2.102.832,94

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Önemli İlan: 523 Öğrenci Alımı Yapılacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ve astsubay ihtiyacının karşılanması için 5 Temmuz ile 25 Temmuz tarihleri arasında toplamda 523 öğrenci alınacak. Bu kontenjanın içinde 483 erkek ve 40 kadın öğrenci yer alacak. Başvuru işlemleri www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve https://kamuilan.sbb.gov.tr adreslerinden ulaşılabilen “2024 Yılı JSGA Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Başvuru Kılavuzu” ile gerçekleştirilecek. Adaylar ayrıca başvurularını https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ve JSGA Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet kapısı aracılığıyla yapabilecekler. Başvuruların posta yoluyla ya da şahsen yapılmaması gerektiği vurgulandı.

Başvurusu kabul edilen adaylar katılma hakkı kazandıkları seçme sınavlarıyla ilgili detaylara da yine PTS üzerinden ulaşabilecekler. Sınavlarla ilgili esaslar, sınav merkezi, tarihleri ve diğer tüm önemli duyurular da aynı şekilde ilan edilecek. Başvuru sürecinde adayların dikkat etmeleri gereken detayları içeren kılavuzlar ve bilgilendirmeler yayımlanacak. Adayların bu yönergeleri dikkatlice takip etmeleri ve herhangi bir aksaklık yaşamamaları için titizlikle işlem yapmaları gerekmektedir. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruların takip edilmesi bu sürecin başarılı bir şekilde tamamlanabilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından alınacak olan bu yeni öğrencilerin ileride subay ve astsubay olarak önemli görevler üstleneceği düşünülüyor. Bu nedenle başvuru sürecinde adayların ciddiyetle ve titizlikle hareket etmeleri gerekmektedir. Kamu hizmeti verme amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ne katılacak olan adayların yaş, eğitim, sağlık vb. konularda belirli kriterleri karşılamaları gerekmektedir. Başvuru şartlarına uygun olan adayların bu fırsattan yararlanmak için vakit kaybetmeden gereken adımları atması önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Önemli İlan: 523 Öğrenci Alımı Yapılacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!