G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,82
CNY4,88
GBP45,13
EURO/USD1,10
BIST8.894,00
Petrol78,86
GR. ALTIN2.930,03
BTC2.102.832,94

Tekirdağ’da Jandarma Operasyonunda Ele Geçen Uyuşturucu Yetiştirme Tesisi Şoke Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, Ergene ilçesine bağlı Ulaş Mahallesi’nde yasadışı ekim ve uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen Ö.G isimli şahsın tekstil atölyesi ve depo olarak kullandığı iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, milyonlarca lira değerinde uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Bin 973 kök skunk ve 16 kilo 380 gram esrarın bulunduğu operasyonda, şahsın özel iklimlendirme sistemleri ve otomasyon sistemiyle uyuşturucu yetiştirdiği tespit edildi.

Ö.G’nin tesisinde 12 klima, 11 fan, 138 aydınlatma lambası, 153 balast, 2 bin 500 litre bitki besleyici gübre, bin 800 metre aydınlatma kablosu, 23 hava nemlendirme filtresi, 450 metre havalandırma borusu, bin 350 metre elektrik kablosu, 20 çoğaltıcı priz, 78 otomat, 40 florasan tesisatı ve 4 bin 832 plastik saksıdan oluşan bir tesis kurduğu belirlendi. Operasyon sonucu yakalanan Ö.G, adli makamlara sevk edilerek işlemlerin yapılması için teslim edildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Şahsın tekstil atölyesinde yapılan operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler, bölgedeki uyuşturucu ticaretine büyük darbe vurdu. Jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara aralıksız devam ediyor. Özellikle uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan kişilere karşı sıkı bir takip ve operasyonlar düzenlenmeye devam edileceği belirtildi.

Bu tür operasyonlarla, uyuşturucu ticaretinin önüne geçilerek güvenli bir yaşam ortamı sağlanması amaçlanıyor. Operasyonlar sonucunda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ise imha edilerek topluma zarar vermesi engelleniyor. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların da şüpheli durumları ihbar etmeleri gerektiğini hatırlatarak, uyuşturucuyla mücadelede halkın desteğinin önemine vurgu yaptı. Jandarma ekipleri, halkın desteğiyle daha etkin operasyonlar düzenleyerek uyuşturucuyla mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekirdağ’da Jandarma Operasyonunda Ele Geçen Uyuşturucu Yetiştirme Tesisi Şoke Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!