G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,82
CNY4,88
GBP45,13
EURO/USD1,10
BIST8.894,00
Petrol78,86
GR. ALTIN2.930,03
BTC2.102.832,94

Erdoğan ve Bakanlar İstanbul’a Döndü! Detaylar Burada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet özel uçak “TC CAN” ile Atatürk Havalimanı’na geri döndü. İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve diğer ilgililer tarafından karşılanan Erdoğan, Türkiye’ye dönüş yaptı.

Erdoğan’ı karşılamaya gelen isimler arasında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir de yer aldı. Erdoğan ve beraberindekiler, yurda dönerek ülkenin başkenti İstanbul’a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dönüşü sırasında Astana’da dünyaya terör ve İsrail mesajı verdiği belirtildi. Erdoğan’ın uluslararası ilişkilerdeki önemli konuları ele aldığı Astana ziyareti sonrasında Türkiye’ye geri dönerek, ülke gündeminde yine önemli konular ile ilgili toplantılar gerçekleştireceği öğrenildi. Erdoğan’ın yurda dönmesi ile birlikte, Türkiye’nin iç ve dış politikaları üzerine yapılacak olan çalışmalar da hız kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’ye dönüşünün ardından yapacağı açıklamalar ve gerçekleştireceği toplantılar merakla beklenirken, ülke genelinde ve uluslararası alanda gerçekleşen gelişmeler ile ilgili olarak Türkiye’nin duruşunun da önemli olduğu vurgulandı. Erdoğan’ın yurda dönüşü ile birlikte, Türkiye’nin dış politikadaki konumunu güçlendirmek adına atılacak adımların da önem kazandığı belirtildi. Erdoğan ve beraberindekilerin yurda dönüşü, ülke genelinde ve uluslararası alanda gündemin en önemli konuları arasında yer almaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Bakanlar İstanbul’a Döndü! Detaylar Burada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!