G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.975,23
Petrol78,06
GR. ALTIN2.901,24
BTC2.123.464,59

Masaj Salonunda Korkunç Olay! İşte Kezzaplı Saldırının Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bulunan İsmetpaşa Mahallesi’nde 26 Aralık 2023 tarihinde meydana gelen korkunç olayda, masaj salonunda çalışan Buket Arıyel, aralarında husumet bulunan Ramazan Akarsu tarafından yüzüne kezzap atıldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine 112 Acil Merkezi’ne haber verildi ve yaralı Arıyel, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Ramazan Akarsu’yu Ezine ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akarsu, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Akarsu hakkında Arıyel’e karşı ‘canavarca hisle kasten silahla yaralama’ suçundan dava açıldı.

Davanın ilk duruşmasında, tutuklu sanık Ramazan Akarsu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) sistemiyle katıldı. Akarsu, olay günü paniklediğini ve pişman olduğunu ifade ederek mahkemede savunma yaptı. Ancak mahkeme başkanı, sanığın ifadeleri ile arasında çelişkiler olduğunu belirterek soruşturma sürecini takip etti.

Müşteki Buket Arıyel, Akarsu ile duygusal yakınlık yaşamak istemediğini söyleyerek, daha sonra olayın ardından tedavi görmek zorunda kaldığını ve psikolojisinin bozulduğunu dile getirdi. Tuğçe Yavuz ise mahkemede yaptığı ifadede, olay esnasında olduğu yerde bulunarak şahitlik yaptı ve Akarsu’nun Arıyel’e kötü niyetlerle yaklaştığını belirtti.

Dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşma 1 Ağustos tarihine ertelenirken, tarafların dinlenilmesinin ardından Ramazan Akarsu’nun tutukluluk halinin devamına karar verildi. Olayın sosyal medyada da yankı bulduğu ve Akarsu’nun, daha önce ‘Sevdiğinin yüzüne kezzap attı’ başlıklı bir video paylaştığı tespit edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Masaj Salonunda Korkunç Olay! İşte Kezzaplı Saldırının Detayları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!