G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Atakum Belediyesi Haciz Şoku! Başkanın Makam Odası Borç Yüzünden Haczedildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in makam odasındaki eşyalar, eski Başkan Cemil Deveci döneminden kalan yaklaşık 21 milyon lira borç nedeniyle haczedildi. Türkel tarafından yapılan açıklamada, Atakum Belediyesi’nin 1 Nisan 2024 itibarıyla 953 milyon TL borcu olduğu belirtilmişti. Belediyenin 11 bin metrekarelik arsası, icra yoluyla yarı fiyatına satılmıştı.

Başkan Türkel, belediyenin mali sıkıntılarına rağmen personel maaşlarını ödemek için kemer sıkma politikası uyguladıklarını ve borçlar nedeniyle zor durumda olduklarını dile getirdi. Gece gündüz çalışarak emekçilerin haklarını korumaya öncelik verdiklerini vurgulayan Türkel, önceki dönemden kalan borçları ve esnafa olan borçları mutlaka ödeyeceklerini belirtti.

Başkan Türkel, belediyenin mali durumu nedeniyle borçların belirli bir plan dahilinde ödeneceğini söyledi. Aktarılan bilgilere göre, makam odasındaki eşyalar için yapılan haciz işlemine ilişkin alacaklıların art niyeti ve psikolojik baskılarıyla karşılaştıklarını dile getiren Türkel, kamu yararını gözeterek esnafın haklarını koruyacaklarını ve borçları ödeyeceklerini ifade etti.

Atakum halkının iradesiyle seçilen bir belediye başkanı olarak kamunun yararını gözeten Türkel, esnafın da haklarını koruyacaklarını ve Atakum Belediyesi’nin itibarını korumak adına en doğru ödeme planını yapacaklarını belirtti. Atakum Belediyesi’nin tüm Türkiye’ye örnek olacağını ve halkın menfaatlerini korumak adına çalışacaklarını söyleyen Türkel, hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atakum Belediyesi Haciz Şoku! Başkanın Makam Odası Borç Yüzünden Haczedildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!