G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,99
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,97
GR. ALTIN2.913,21
BTC2.143.966,26

Fransız Aile Beyşehir’de Kedileri İçin Seferber Oldu: Kedilerini Bulana Bin Avro Ödül!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’da yaşayan Cedric ve Aurelie çifti, çocukları Lily ve Zoe Bonnat ile yaklaşık 40 gün önce Türkiye’de Beyşehir ilçesinde kaybolan kedileri Ruby için seferber oldu. İki yıldır karavanlarıyla Avrupa ülkelerini gezen ve son üç aydır Türkiye’de bulunan aile, Türkiye’den Gürcistan, Ermenistan ve Hindistan’a gitmeyi planlarken acı bir olayla karşılaştı. Cedric Bonnat, kedinin her sabah saat 7.00’de dışarı çıktığını ve genellikle 1-2 saat içinde geri döndüğünü belirtti.

Kedi Ruby’nin kaybolmasıyla ilgili açıklama yapan Cedric Bonnat, kedilerinin yaklaşık 40 gün önce sabah çıktığını ancak geri dönmediğini söyledi. Arama çalışmalarının haftalar boyunca devam ettiğini ve kediyi bulamadıklarını ifade eden Bonnat, ailenin çok üzgün olduğunu ve herkesin yardımlarını beklediklerini dile getirdi. Çocukların sınavlarına çalışırken bile arama çalışmalarına devam ettiklerini belirten Bonnat, Fransa’ya gidip geri dönerek kediyi bulmaya çalıştıklarını açıkladı.

Türkiye’den ayrılmayı planlayan ancak üç ay içinde tekrar dönerek kedilerini bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Bonnat, Ruby’yi bulana bin avro ödül vermeyi teklif etti. Beyşehir halkına, polise, Belediye Başkanı Adil Bayındır ve diğer yetkililere verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Cedric Bonnat, kediyi bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve döndüklerinde onu almak istediklerini belirtti.

Aile, kaybolan kedileri Ruby’yi bulmak için herkesin yardımını bekliyor. Cedric ve Aurelie çifti, Lily ve Zoe Bonnat, Türkiye’yi gezerken aynı zamanda sevdikleri kedileri bulmak için de çaba harcıyor. Son üç aydır Türkiye’de bulunan aile, umutlarını kaybetmeden Ruby’yi aramaya devam ediyor. Ruby’yi gören veya bilgi sahibi olanların aileyi bilgilendirmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fransız Aile Beyşehir’de Kedileri İçin Seferber Oldu: Kedilerini Bulana Bin Avro Ödül!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!