G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.975,23
Petrol78,06
GR. ALTIN2.901,24
BTC2.123.464,59

2024’ün İlk Altı Ayında En Çok Satan Kitaplarını İnceledik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepsiburada, 2024 yılının ilk altı ayında en çok satılan kitapları açıkladı. Çocuk kitaplarının en çok satıldığı kategori birinci sıradaydı. Bu kategoride en fazla online sipariş alan kitap Büyük Sorular Kitabım – Sandra Lebrun Et Loic Audrain oldu. İkinci sırayı Senin Sayende Tanışalım Mı?, üçüncü sırayı Çocuk Akademi 16-24 Ay Şimdi Cırt Cırt Vakti, dördüncü sırayı Ayvayı Yedik Müzesi ve beşinci sırayı ise 555 Eğlenceli Çıkartma kitapları aldı.

2024’ün ilk yarısında en çok satılan yazarlar arasında birinci sırayı Pierre Franckh elde etti. Franckh’in “Rezonans Kanunu” adlı kitabı en popüler kitap seçildi. Matt Haig’in “Gece Yarısı Kütüphanesi” bu başarılı yazarı takip etti. Yerli yazarlar arasında ise Şermin Yaşar “Söyleme Bilmesinler” adlı romanıyla birinci sırayı alırken, ikinci sıra Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna” kitabının oldu.

Temmuz ayında, çok satan kitaplarda sepette %25’e varan indirim fırsatı sunuluyor. Premium üyeler, 500 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim ve çocuk kitaplarında 250 TL’lik alışverişe özel 50 TL indirim avantajından yararlanabiliyor. Hepsiburada’nın Premium üyelik programı, 2. yıl kutlamaları kapsamında 16-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Büyük Premium İndirimleri ile kitap kategorisinde de çeşitli kampanyalar sunacak.

2024 yılının ilk 6 ayına ait verilere göre en çok satan kitap kategorileri ve popüler kitaplar şöyle sıralandı:

Çocuk kitapları kategorisinde en çok satanlar arasında, Sandra Lebrun Et Loic Audrain imzalı “Büyük Sorular Kitabım (Ciltli)”, “Senin Sayende Tanışalım Mı? (Oltalı Kitap)”, “Çocuk Akademi 16-24 Ay Şimdi Cırt Cırt Vakti”, “Ayvayı Yedik Müzesi – Mert Arık” ve “555 Eğlenceli Çıkartma – Çiftlik Hayatı” yer aldı.

Edebiyat – Yerli kategorisinde “Söyleme Bilmesinler – Şermin Yaşar”, “Kürk Mantolu Madonna – Sabahattin Ali”, “3391 Km Film Özel Baskı (Ciltli) – Beyza Alkoç”, “Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 2.5 – Ejderha ve Yıldız (Ciltli) – N. G. Kabal” ve “4 Gün 3 Gece – Ayşe Kulin” en çok satan kitaplar arasındaydı.

Edebiyat – Yabancı, Kişisel Gelişim, Eğitim ve Araştırma-Tarih gibi farklı kategorilerde de en çok satan kitaplar belirlendi. Ayrıca 2024 yılında en çok satan yayınevleri de Sincap Kitap, İş Bankası Kültür Yayınları, Çocuk Akademi, Doğan Çocuk, İndigo Kitap ve daha birçok yayınevi olarak belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2024’ün İlk Altı Ayında En Çok Satan Kitaplarını İnceledik!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!