G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

Fahrettin Altun’dan Suriyeli Sığınmacılar Üzerinden Provokasyon Uyarısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fahrettin Altun, Başkanlık İletişim Başkanı olarak görev yapmakta olup, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, son zamanlarda Suriyeli sığınmacılar üzerinden oluşturulmaya çalışılan olumsuz hava ve gerilimin artışına neden olan provokasyonların takip edildiğini belirtti. Altun, Türkiye düşmanı unsurların öncülüğünde gerçekleşen provokatif faaliyetlerle ülkede kamu düzenini sarsma çabalarının karşısında devletin tüm unsurlarıyla birlikte özverili çalışmalarla mücadele ettiğini ifade etti. Sosyal medyanın çeşitli platformlarında yayılan asılsız iddialar, manipüle edilmiş bilgiler ve kasıtlı olarak yapılan yalan haberlerle vatandaşları provoke etme girişimlerine karşı devletin ilgili birimleri, İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürmektedir.

Altun, vatandaşların destek olması amacıyla asılsız haberlere prim verilmemesi, içeriklerin yayılımında dezenformasyon boyutunun ve ihtimalinin göz önünde bulundurulması, resmi makamlar başta olmak üzere yalnızca güvenilir kaynaklara itibar edilmesi gerektiğini vurguladı. Devletin, vatandaşlarını provokasyona sürükleyecek her türlü dezinformasyon faaliyetine karşı hassasiyetle mücadele edeceğini belirten Altun, kamu düzeninin korunması ve huzurun devamı için devletin tüm birimlerinin kararlılıkla çalıştığını dile getirdi.

Bu tür provokasyonların toplumda oluşturduğu huzursuzluğa karşı adım atan devlet, vatandaşlarına da sorumluluk düşmekte olduğunu hatırlatan Altun, vatandaşların da dikkatli olmaları, bilgi ve haberleri doğrulukları konusunda sorgulamaları gerektiğini belirtti. Devletin, toplumun huzurunu ve güvenliğini sağlama noktasındaki kararlı mücadelesine vatandaşların da destek olması gerektiğini vurgulayan Altun, herkesin güvenilir kaynaklara itibar etmesi ve asılsız haberlere prim vermemesi çağrısında bulundu. Son olarak Altun, devletin vatandaşlarının huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalıştığını ve bu mücadelenin birlik ve beraberlik içinde yürütülmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fahrettin Altun’dan Suriyeli Sığınmacılar Üzerinden Provokasyon Uyarısı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!