G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.375,32

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında İlginç Soru: Bihter En İyi Anlamına Gelir mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması son bölümünde heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarışmacılar arasında yer alan genç kız, 200 bin TL değerindeki soruyu göğüslemeye çalıştı. Soruda, “Hangisi daha iyi, en iyi anlamına gelir” şeklinde bir soru vardı ve şıklar arasında Bihter, Eyşan, Hürrem ve Ferhunda yer alıyordu.

Sorunun zorluğu hem genç kızı hem de seyirciyi düşündürdü. Ancak yarışmacılardan Ferhunda, cesur bir adım atarak cevabını verdi ve maalesef yanıldı. Sorunun cevabı ise “Bihter” şeklindeydi. Bihter, meşhur Aşk-ı Memnu dizisindeki unutulmaz kadın karakterine atıfta bulunuyordu.

Peki, Bihter isminin anlamı nedir? Farsçadan gelen “bih” ve “bihi” kelimeleri iyi anlamına gelirken, “ter” ise sonuna geldiği eklere “daha” ve “en” anlamı katar. Dolayısıyla Bihter ismi, en iyiyi ifade etmektedir. Çoğu zaman genellikle tercih edilen ve beğenilen şeyler için “bihter” terimi kullanılır.

Yarışmanın son bölümüne damga vuran bu soru, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Kim Milyoner Olmak İster yarışması, her hafta farklı bir heyecana ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen bu program, milyonlarca izleyiciyi etkisi altına almayı sürdürüyor.

Her geçen bölümde farklı zorluklarla karşılaşan yarışmacılar, büyük ödül için ter döküyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışması, bilgiye dayalı sorularıyla izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu bu yarışma, herkesi ekran başına çekmeyi başarıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında İlginç Soru: Bihter En İyi Anlamına Gelir mi?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!