G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

Polis Memuru Cemalcan Ev İçin Başsağlığı Töreni Düzenlenecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 29 Haziran Cumartesi günü sabah saatlerinde trafik kazası geçiren polis memuru Cemalcan Ev, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Valilik, şehidin cenazesinin bugün Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önünde yapılacak törenin ardından Ordu’ya gönderileceğini duyurdu. Açıklamada, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, milletimize ve Polis Teşkilatımıza sabır diliyoruz. Ruhu şad olsun.” denildi.

Cemalcan Ev, görevi başında geçirdiği trafik kazasında yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç polis memuru kurtarılamadı. Kocaeli Valiliği’nin yapmış olduğu açıklamada, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Şehidin naaşı, bugün saat 10.00’da düzenlenecek törenin ardından memleketi Ordu’ya gönderilecek. Cemalcan Ev’in vefatı, Emniyet Teşkilatı ve ülke genelinde büyük üzüntü yaratırken, şehit polis memuru için dualar edilmeye başlandı.

Polis memuru Cemalcan Ev, meslek hayatını Emniyet Teşkilatı’na adayarak halkın huzuru ve güvenliği için çalışıyordu. Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren genç polis memuru için bugün Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek. Ardından cenaze, Ordu’nun Fatsa ilçesine götürülecek.

Valilik açıklamasında, şehidin ailesine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı dileyerek, polis memuruna rahmet dilendi. Polis Teşkilatı’nın da büyük bir üzüntü içinde olduğu belirtildi.

Polis memuru Cemalcan Ev’in vefatı, tüm Türkiye’yi derinden üzdü. Hükümet yetkilileri de başsağlığı mesajları yayınlayarak, şehidin ailesine ve sevenlerine sabır dileklerinde bulundu. Ayrıca vatandaşlar da sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaşarak, şehit polis memurunu anmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis Memuru Cemalcan Ev İçin Başsağlığı Töreni Düzenlenecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!