G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.885,94

İntihar ve Dolandırıcılık Skandalı: Denizbank Müdürü Yüzbinlerce Lira Dolandırdı, Döviz Bürosu Sahibi Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık olayı gerçekleşti. Karşıyaka Spor Kulübü’nün 3 yöneticisi ve 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı iddia edilen ve intihar girişiminde bulunan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.’nün tedavisi devam ediyor. Paraları verdiği iddia edilen döviz bürosu sahibi S.Ç. dün akşam tutuklandı ve Hatice Ö. ile S.Ç.’nin mal varlıklarına el konuldu.

Denizbank Bornova Şubesi’nde yaşanan dolandırıcılık skandalında, Hatice Ö., kulüpten 250 milyon TL alarak fon ve altın alacakları vadetmiş ancak paraları toplayıp iade etmemiştir. Parayı S.Ç.’ye gönderdiği iddiası ortaya atılmış ve mağdurlar polise şikayetçi olmuştur.

Polisin çalışması sonucunda şikayetler üzerine Hatice Ö. hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştır. Evde intihar girişiminde bulunması üzerine hastaneye kaldırılan Hatice Ö.’nün durumu ciddiyetini korurken, psikiyatri servisine yatırılmıştır. Diğer zanlılar da gözaltına alınarak ifadeleri alınmıştır.

Döviz bürosu sahibi S.Ç., Hatice Ö.’nün paralarını altın ve dövize çevirip geri verdiğini iddia etmiş ancak tutuklanmıştır. El konulan mal varlıkları arasında Denizbank Bornova Şubesi ve diğer adresler de bulunmaktadır.

Bütün bu gelişmeler Demirören Haber Ajansı aracılığıyla duyurulmuştur. Skandal dolandırıcılık olayı, İzmir’de büyük yankı uyandırmış ve soruşturma devam etmektedir. Hatice Ö. ve S.Ç. mahkemede hesap verirken, polis olayın ayrıntılarını araştırmaya devam etmektedir. Mağdur durumda olan iş insanları ve yöneticiler için adaletin sağlanması önem arz etmektedir. Olayla ilgili detaylar netleştikçe kamuoyu bilgilendirilmeye devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İntihar ve Dolandırıcılık Skandalı: Denizbank Müdürü Yüzbinlerce Lira Dolandırdı, Döviz Bürosu Sahibi Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!