G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,19
CNY4,83
GBP44,72
EURO/USD1,08
BIST9.037,24
Petrol74,70
GR. ALTIN2.978,70
BTC2.325.655,25

Suriyeli Kardeşler Karabük Üniversitesi’ni Birincilikle Bitirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriyeli kardeşler Abdo İbrahim ve Alaa İbrahim, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreninde fakülte birincisi ve ikincisi olarak dikkatleri üzerlerine çekti. Ülkelerini terk ederek Türkiye’ye gelen Suriyeli gençler, mühendislik fakültesini başarıyla tamamlayarak mezuniyetlerini kutladılar. Bin 442 öğrencinin mezun olduğu törende, Suriyeli kardeşlerin başarıları öne çıktı.

Abdo ve Alaa İbrahim kardeşler, Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı’nda yüksek puan alarak Karabük Üniversitesi’ne kabul edildi. Abdo İbrahim fakülte birincisi, Alaa İbrahim ise ikinci olarak mezuniyetlerini tamamladılar. Mezuniyet töreninde başarı belgelerini alan kardeşler, diğer öğrencilerle birlikte kep fırlatarak sevinci paylaştılar. Abdo İbrahim, Türkiye’ye geldiği 2019 yılından beri üniversite hayatının güzel ama zorlu olduğunu belirterek, tanıştığı herkesin kalbinde özel bir yer edindiğini ifade etti.

Kardeşlerden Abdo İbrahim, Karabük Üniversitesi’nin kaliteli eğitim imkanlarına vurgu yaparak, ailesini gururlandırdıklarını ve mutlu olduklarını söyledi. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden birinci olan Alaa İbrahim ise, Karabük Üniversitesi’ni tercih etme sebebini eğitim kalitesi olarak açıkladı. Karabük’e ilk geldiği günün heyecanını ve mutluluğunu dile getiren Alaa İbrahim, hedef belirlemenin ve emek sarf etmenin önemine vurgu yaptı. Karabük Üniversitesi’nin sunduğu akademik ve pratik eğitim imkanlarından memnun olduğunu ifade etti.

İki kardeş de, başarılarının ardında yatan emeğin ve azmin önemine değindi. Suriye’den ayrılarak Türkiye’ye uzanan eğitim serüvenlerinde destek olan herkese teşekkürlerini iletti. Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni, farklı hikayelere sahip öğrencileri bir araya getirerek, başarı ve azmin gücünü sergiledi. Suriyeli kardeşler Abdo ve Alaa İbrahim, üniversite hayatlarını en iyi şekilde tamamlayarak geleceğe umutla bakmayı sürdürüyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Suriyeli Kardeşler Karabük Üniversitesi’ni Birincilikle Bitirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!