G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.461,47

Silivri Selimpaşa’da Hava Desteğiyle Müdahale Edilen Büyük Yangın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silivri Selimpaşa’da bugün saat 15.00 sıralarında otluk alanda bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, hızla genişleyerek büyük bir alana yayıldı. Yangın söndürme çalışmaları için çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye yönlendirildi. Rüzgarın etkisiyle alevlerin yerleşim alanına doğru ilerlemesi endişe yaratırken, hava desteği de sağlandı.

Büyükçekmece Gölü’nden havalanan yangın söndürme helikopteri, alevlerin üzerine su dökerek söndürme çalışmalarına destek verdi. Aynı zamanda karadan da müdahale edilerek yangının kontrol altına alınmasına çalışıldı. Yangının bir barakanın kül olduğu ancak bölgedeki fabrikaya sıçramadan önlendiği belirtildi. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, bölgedeki otluk alanın geniş olması yangının hızla yayılmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ederek yangını kontrol altına almaya çalıştı. Yetkililer, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Bölgedeki vatandaşlar da yangın nedeniyle tedirginlik yaşarken, yetkililerin sürekli bilgilendirme yapması bekleniyor. Olay yerine ulaşan vatandaşlar, alevlerin yükseldiği ve dumanların gökyüzünü kapladığı görüntüler karşısında endişe ve korku yaşadı.

Yangının çevredeki fabrika ve evlere sıçramadan kontrol altına alınması, olayın büyümesini önledi. Ancak yangının çıkış nedeni ve hasarın boyutu hakkında detaylı bir açıklama henüz yapılmadı. Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini ve yangının tamamen söndürülmesinin ardından detaylı bir inceleme yapılacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Silivri Selimpaşa’da Hava Desteğiyle Müdahale Edilen Büyük Yangın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!