G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.461,47

Kastamonu’da Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangın, Yalçın köyü Kadıköy Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan yangına çevredeki vatandaşlar tarafından ihbar edildi. Olay yerine kısa sürede Orman Bölge Müdürlüğü arazözleri ile birlikte Cide, Şenpazar ve Doğanyurt belediyelerine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak ve söndürmek için mücadele vermeye devam ediyor.

Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, yangının hızla yayılması nedeniyle çevrede bulunan vatandaşlar da endişe içerisinde. Yangının söndürülmesi için bölgeye gönderilen ekipler, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ormanlık alanda çıkan yangının büyüme potansiyeli olması nedeniyle ekiplerin hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmeleri gerekiyor.

Yangın sonucunda şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, çevrede bulunan hayvanlar için de tehlike devam ediyor. Ekipler, yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte bölgedeki hayvanların da güvenli bir şekilde tahliye edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının çevreye verebileceği zararın en aza indirilmesi için ekiplerin koordineli bir şekilde hareket etmeleri de büyük önem taşıyor.

Bölgedeki yangın söndürme çalışmaları devam ederken, vatandaşlar da yetkililerin uyarı ve talimatlarına uymaları konusunda uyarıldı. Yangınla mücadelede vatandaşların da dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Ayrıca, bölgede bulunan diğer ormanlık alanlarda da yangın riskinin yüksek olduğu hatırlatılarak, dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Öte yandan, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi ve yangının söndürülmesi için başlatılan çalışmaların detayları en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacak. Ekipler, yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte soğutma çalışmalarına da devam edeceklerini belirtirken, yangının çevreye verebileceği zararların en aza indirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kastamonu’da Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!