G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.149.687,05

Türkiye Beğeniyle Kutladı! A Milliler Son Dakika Golüyle Coştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çekya’yı 2-1 yenerek F Grubu’nda galip gelmesi tüm yurtta büyük bir sevinçle karşılandı. Almanya’da son dakika golüyle elde edilen zafer, A Milli Takım taraftarlarını coştururken, kent meydanları dev ekranlarla dolup taştı. Kırmızı-beyaz renklere bürünen şehirler, milyonların coşkusuna tanıklık etti. Her yaş grubundan insanın heyecanla izlediği maçta atılan gollerle yaşanan sevinç, sokaklara taştı. Hakemin bitiş düdüğüyle sokaklarda konvoylar oluşturulup şarkılar söylenerek kutlamalar yapıldı.

Gazeteci Bülent Tuncay, Milli Takımı destekleyenlere “Mevzu milli” ifadesiyle seslendi. Şırnak’ta da dev ekranlardan maçı izleyen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte milli takım formasıyla bir araya geldi. Dronlarla da görüntülenen coşkulu atmosferde, taraftarlar Türk bayraklarıyla takımlarına destek verdi.

Milli takımın marka elçisi Yağmur Tanrısevsin, maçın ardından Türk bayrağıyla yaptığı pozla mutluluğunu paylaştı. Kadın Voleybol Milli Takımı kaptanı Eda Erdem ise futbolcularla saha ortasında çekilen üçlüyü tamamladı. Ünlü oyuncu Hande Erçel, maç öncesinde formayı giyerek Türk bayrağı emojisi ile maçı heyecanla bekledi.

Acun Ilıcalı, maçı izlemek için Hull City’nin yeni teknik direktörü Tim Walter ile birlikte yer aldı. Burcu Esmersoy ve Cemal Can Canseven, Cenk Tosun’un attığı gol sonrası yaşadıkları sevinç anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Siyaset dünyasından da milli takımı kutlayan mesajlar geldi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, milli takımı tebrik ederek final hedefine olan inançlarını dile getirdi. Bu paylaşımlar, milli gururun ve birlik ruhunun en güzel örneği oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye Beğeniyle Kutladı! A Milliler Son Dakika Golüyle Coştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!