G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Yusuf Erdoğan Konyaspor’a Transfer Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in tecrübeli oyuncusu Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor ile olan sözleşmesini feshetti. Sezonun son bölümünde alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini tek taraflı olarak sonlandıran Erdoğan, nerede forma giyeceği merak konusuydu. Sonunda, 2024-2025 sezonunda Konyaspor’a transfer olacağı açıklandı.

31 yaşındaki futbolcu için birçok Süper Lig takımının ilgi gösterdiği biliniyordu. Ancak, transfer sürecinin sonunda Konyaspor’un Yusuf Erdoğan ile anlaşmaya vardığı duyuruldu. Yeşil beyazlılar ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Yusuf Erdoğan, yeni takımıyla yoluna devam edecek.

Konya yerel basınına göre, transfer anlaşmasının detayları da netleşti. Takımın Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Tecrübeli oyuncu, sol bek ve sol kanatta forma giyebilen bir futbolcu olmasıyla ön plana çıkıyor. Konyaspor, Erdoğan’ın katkılarıyla güçlü bir savunma hattı oluşturmayı hedefliyor.

Yusuf Erdoğan önümüzdeki günlerde Konya’ya giderek sağlık kontrolünden geçecek. Transfer işlemlerinin tamamlanmasının ardından antrenmanlara katılacak olan futbolcu, yeni takımıyla tanışacak. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 40 maçta sahaya çıkan Erdoğan, 7 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Konyaspor’un bu sezonki hedeflerine büyük katkı sağlaması beklenen tecrübeli futbolcu, taraftarların da ilgi odağı olacak.

Yusuf Erdoğan’ın transfer sürecindeki en önemli durağı olan Konyaspor, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli oyuncu, takımın savunma hattına önemli bir alternatif olacak. Konyaspor taraftarları da, Yusuf Erdoğan’ın performansıyla takımlarına destek olmasını heyecanla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yusuf Erdoğan Konyaspor’a Transfer Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!