G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,97
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,77
GR. ALTIN2.913,81
BTC2.176.742,44

Keyvan Havacılık, Çin ile yeni anlaşma imzaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Keyvan Havacılık, Çin havacılık endüstrisine yönelik uçuş operasyonları destek hizmetleri sunan Mainline Flight and Operation Support Services ile bir Mutabakat Anlaşması (MOU) imzaladı. Son iki yılda Çin’deki önemli firmalarla iş birliği yapan Keyvan Havacılık, Türk-Çin havacılık ve uzay endüstrilerinde adını duyurmaya devam ediyor. Yeni anlaşma, Türkiye’nin havacılık sektöründe uluslararası rekabet avantajı elde etmesine ve ihracatına katma değer sağlamayı hedefliyor.

Keyvan Havacılık, Asya’daki konumunu daha da güçlendiriyor. 2023 yılında Nav China ve COMAC ile iş birlikleri yaparak Çin pazarındaki varlığını arttıran Keyvan, Mainline ile yapılan anlaşma ile Türkiye ve Çin arasındaki havacılık ilişkilerini daha da sağlamlaştırıyor. Şirket, dünya çapında onaylı havacılık ve seyrüsefer veri tabanı hizmetleri sunan tek Türk şirketi olarak öne çıkıyor. 40 binden fazla pist ve havaalanı, hava yolları, navaid, prosedür gibi milyonlarca veriyi içeren veri tabanıyla küresel pazara açılmayı hedefliyor.

Keyvan Havacılık CEO’su Mehmet Keyvan, Mainline ile yapılan iş birliğinin önemini vurgulayarak, şirketlerin birleşmesiyle uluslararası havacılık pazarında büyük bir başarı elde ettiklerini belirtti. Mainline Flight Service Yönetim Kurulu Başkanı Sun Hui ise iş birliğinin önemine dikkat çekerek, Keyvan Havacılık’ın Çin havacılık operatörlerinin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunma konusundaki yeteneğini takdir ettiklerini söyledi. İki şirket arasındaki iş birliği, yeni iş alanlarını keşfetmeyi ve küresel havacılığa destek sağlamayı hedefliyor.

Mainline ile yapılan anlaşma, Keyvan Havacılık’ın Çin pazarındaki etkisini genişletmesine ve küresel havacılık dünyasında daha güçlü bir konuma gelmesine olanak tanıyacak. Şirketler arasındaki iş birliği, havacılık veri hizmetleri alanında önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Türk-Çin havacılık ilişkilerinin güçlenmesi ve havacılık sektöründe uluslararası rekabet avantajının artması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Keyvan Havacılık, Çin ile yeni anlaşma imzaladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!