G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,65
CNY4,88
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol80,79
GR. ALTIN2.913,94
BTC2.185.175,07

Esenyurt’ta Boş Araziye Terkedilen Kadın Cesedi Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt Ardıçlı Mahallesi’nde bulunan bir siteden gelen kötü koku, mahalle sakinleri tarafından fark edildi. Kokunun kaynağını aramak için boş araziye giden vatandaşlar, bir kadın cesediyle karşılaştı. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildiren mahalle sakinleri, olay yerine gelen polis ekiplerinin cesedin 35 yaşlarında bir kadına ait olduğunu tespit etmesi üzerine, cesedin Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmasını sağladı.

Olayla ilgili çalışmalar devam ederken, Afgan işçinin yakılan cesedinin ailesi, koruma talebinde bulundu. Aile, yaşanan olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi. Konuyla ilgili alınacak kararın ne yönde olacağı henüz netlik kazanmazken, yetkililerin incelemeleri sürüyor.

Olayın detayları ve ardından gelişmeler, Esenyurt Ardıçlı Mahallesi’nde yaşayanları derin bir üzüntüye boğarken, bölgedeki güvenlik önlemleri de artırıldı. Polis ekipleri, olayın aydınlatılması için titizlikle çalışmalarını sürdürürken, mahalle halkı da endişe ve korku içinde. Cesedin bulunduğu boş arazinin çevresinde geniş çapta güvenlik önlemleri alınırken, olayın neden ve nasıl meydana geldiği konusunda detaylı bir araştırma yapılıyor.

Gelişmelerin ilerleyen saatlerde netlik kazanması ve polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin sonuçları, Esenyurt Ardıçlı Mahallesi sakinlerini ve çevredekileri yakından ilgilendiriyor. Olayın net bir şekilde aydınlatılması, hem ailenin huzur bulmasını sağlayacak hem de mahalledeki endişeyi azaltacaktır. Yetkililerden gelen bilgilere göre, olayın çözülmesi için gereken tüm adımlar titizlikle atılacak ve sorumlular adalet önüne çıkarılacaktır. Kamuoyu, olayın detayları ve gelişmeleri hakkında bilgilendirilmeye devam edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Esenyurt’ta Boş Araziye Terkedilen Kadın Cesedi Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!