G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, İsrail’i 44 Sayı Farkla Yendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleşen IWBF Avrupa Şampiyonası’nın açılış maçında Türkiye’nin 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, İsrail’e karşı büyük bir zafer elde etti. Milli takımımız, rakibini 44 sayı farkla 77-33’lük skorla mağlup ederek galibiyetle başladı. Oyuncularımızdan Onur Ayhan Eroğlu, 26 sayı ve 9 ribauntla ön plana çıkarken Hasan Efetürk de 17 sayı ve 13 ribauntla skora katkı sağladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, IWBF Avrupa Şampiyonası’nın ilk maçında milli takımımız büyük bir performans sergileyerek galibiyete uzandı. Madrid’de gerçekleşen organizasyonda Onur Ayhan Eroğlu ve Hasan Efetürk’ün etkili performansları takımımıza avantaj sağladı. Eroğlu’nun 26 sayı ve 9 ribauntu, Efetürk’ün ise 17 sayı ve 13 ribauntu skor tablosunda belirleyici oldu.

Milli takımımızın bir sonraki rakibi ise Büyük Britanya olacak. IWBF Avrupa Şampiyonası’nın ikinci maçı için hazırlıklarını sürdüren milli oyuncular, rakipleri karşısında başarılı bir performans sergilemeye çalışacaklar. Maç TSİ 19.15’te başlayacak ve Türk basketbolseverlerin heyecanla beklediği mücadele İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleşecek.

Haber kaynağı Anadolu Ajansı (AA) tarafından bildirilen bilgilere göre, Türkiye’nin 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı’nın zorlu mücadelesinde zaferle ayrılması spor camiasında sevinçle karşılandı. Milli takımımızın İsrail’i mağlup ettiği mücadeledeki performansı takdir toplarken, oyuncuların bir sonraki maçta da aynı başarılı performansı sergilemesi bekleniyor.

IWBF Avrupa Şampiyonası, başkent Madrid’de devam ederken Türkiye’nin milli takımı büyük bir heyecan ve motivasyonla mücadelelerine devam ediyor. İlk maçta elde edilen galibiyet, takımın moralini yükseltirken bir sonraki karşılaşmada da aynı kararlılık ve performansı sergilemesi bekleniyor. Türk sporcuların gösterdiği başarılı performanslar, basketbolseverleri heyecanlandırırken milli takımımıza olan destek de giderek artıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, İsrail’i 44 Sayı Farkla Yendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!