G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,60
CNY4,85
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.955,80
Petrol77,70
GR. ALTIN2.882,91
BTC2.131.662,90

Türkmen Mahallesinde Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 23.00 sıralarında Türkmen Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. Motosikleti kullanan S.Ş. (19), plakası belirlenemeyen aracıyla yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Batu Özlü’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenen sürücü ve Özlü ağır şekilde yaralandı. Olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Tıbbi müdahalelerine başlanan yaralılardan Mehmet Batu Özlü, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Batu Özlü’nün yakınları, hastaneye gelerek ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadılar. Motosiklet sürücüsü S.Ş.’nin ise hayati tehlikesi olduğu belirlenince Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza sonrasında Türkmen Mahallesi’nde huzursuzluk yaşanırken, yetkililer olayın detaylı bir şekilde incelendiğini ve sorumluların cezalandırılacağını açıkladılar. Kaza haberinin ardından bölgedeki vatandaşlar, süratli araç kullanımı konusunda daha dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundular.

Öte yandan, olayın duyulmasıyla birlikte sosyal medya üzerinden başlayan yorumlar, trafik kurallarına uyulmaması ve dikkatsizlik konularını tekrar gündeme getirdi. Vatandaşlar, bu tür kaza haberlerinin artık eskisi gibi sıradan karşılanmaması gerektiğini belirterek bireysel olarak daha dikkatli olma çağrısı yaptılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkmen Mahallesinde Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!