G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,48
CNY4,84
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,36
GR. ALTIN2.870,25
BTC2.119.710,93

CHP üyesi Şerafettin Bahadır silahlı saldırıya uğradı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şerafettin Bahadır adlı CHP üyesi, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Bahadır’ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, saldırıyı kınarken, Bahadır’a acil şifalar diledi. Genç, saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanıp adalet karşısına çıkarılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Pınarbaşı Belediye Üyesi olan Şerafettin Bahadır, 31 Mart tarihinde gerçekleşen ilk seçimlerin ardından sosyal medyada gündeme gelen bir olay yaşamıştı. Bahadır’ın, şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın “Topal” şarkısı eşliğinde dans etmesi ve bu görüntülerin paylaşılması ilçede konuşulmuştu. Bahadır, 2 Haziran tarihinde yenilenen belediye seçimi sonrası oynadığı oyun havasının eski başkan Memduh Uzunluoğlu’na gönderme olarak algılandığı belirtilmişti.

Olayın ardından CHP Teşkilatı, Şerafettin Bahadır’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve saldırıyı kınadı. CHP Kayseri İl Başkanı, Bahadır’ın acil şifalar diledi ve saldırının faillerinin adalete teslim edilmesi gerektiğini vurguladı. Bahadır’ın CHP üyesi olması nedeniyle saldırının siyasi bir boyutu olabileceği değerlendirilirken, soruşturmanın detayları henüz netlik kazanmış değil.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şerafettin Bahadır’ın saldırıya uğradığı anların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinin incelendiği belirtildi. Saldırganın kimliği ve saldırı nedeniyle ilgili henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, polis ekipleri titiz bir çalışma yürüterek saldırganın yakalanması için tecrübelerini konuşturuyor.

Bahadır’ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda tedavi altında olduğu belirtilirken, yakınları ve sevenleri endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. CHP teşkilatı ve Bahadır’a destek veren vatandaşlar, saldırının aydınlatılması ve failin adalet önüne çıkartılması için titizlikle takipçi olacaklarını belirtti. Saldırıya ilişkin gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması beklenirken, olayın siyasi bir boyutunun olup olmadığı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP üyesi Şerafettin Bahadır silahlı saldırıya uğradı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!